Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Володимир Путін серйозно хворий: коли буде зміна влади в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Путін серйозно хворий: коли буде зміна влади в Росії

Росія залишається головним джерелом загроз

27 січня 2021, 12:49 comments1877
Поділіться публікацією:

Українська розвідка повідомила, що 68-річний президент Росії Володимир Путін серйозно хворий, а в самій РФ вже запущений процес транзиту влади водночас розраховувати на кардинальну зміну режиму в Кремлі не варто, про це сказано в Білій Книзі Служби Зовнішньої розвідки України.

Володимир Путін серйозно хворий: коли буде зміна влади в Росії

Путін. Фото: ЕРА

У СЗР заявили, що Росія є головним джерелом загрози для нашої країни, адже навіть в разі відходу Путіна з посади, РФ продовжить військову і гібридну агресію проти України, а в Кремлі буде панувати ідеологія "путінізму", успадковувати після понад 20 років правління Путіна.

В українській розвідці повідомили, що у Володимира Путіна спостерігаються серйозні проблеми зі здоров'ям і йому все складніше виконувати президентські функції, особливо публічно.

За даними СЗР, в Росії фактично стартував процес передачі влади від Путіна.

Також українські розвідники підкреслили, що цілі Росії щодо України залишаться колишніми й це не буде залежати від особистості, яка очолює РФ.

Агресивна політика щодо нашої країни продовжиться, щоб не допустити стратегічного руху України в Європейський союз і НАТО.

У СЗР відзначили, що основний сценарій розвитку подій передбачає продовження політики "путінізму" з Путіним у владі або без нього.

Довідка: Володимир Путін є президентом Росії з 1999 року, він займає цю посаду протягом 18 років, крім періоду 2008-2012 року, коли президентом був Дмитро Медведєв, а Путін займав пост прем'єр-міністра.

Раніше "Коментарі" публікували дані СЗР про те, що Росія збирається розмістити ядерну зброю в Криму.

Також Путін розповідав про те, чим планує займатися після відходу з політики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

27 січня 2021, 13:15

Источником угроз для Украины,идиоты,являеться Запад,во главе с пендоссией и натой-этой стаей трусливых гиен.И странно,что Украина тянеться к этому гнилью.Скажи мне,кто твой друг,и я скажу-кто ты.Так-то.


Новини