Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Влада надала "Лізі Сміху" 14 мільйонів доларів на участь у виставці в Дубаї (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада надала "Лізі Сміху" 14 мільйонів доларів на участь у виставці в Дубаї (Фото)

Виставка Dubai EXPO 2020 мала відбутися ще восени минулого року

19 лютого 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Організаторам "Ліги Сміху" надали 14 мільйонів доларів на створення павільйону для всесвітньої виставки в Дубаї. Про це повідомляє Телеграм-канал "ЛОМБАРД на Грушевського".

Влада надала "Лізі Сміху" 14 мільйонів доларів на участь у виставці в Дубаї (Фото)

Dubai EXPO 2020: скільки коштує Україні взяти участь у виставці. Фото: Dubai EXPO 2020

За словами ресурсу, інформація надійшла від оточення політика Андрія Бобляха.

Виставка Dubai EXPO 2020 буде проведена восени цього року. Спочатку захід мав відбутися з 20 жовтня 2020 року по 10 квітня 2021 року, проте у зв'язку з пандемією коронавірусу, виставка перенесена на ці ж дати 2021-го року.

Організатори зберегли назву Expo 2020 в цілях маркетингу і брендингу, оскільки це перший раз, коли Всесвітня виставка була відкладена, а не скасована.

Дубаї будуть приймати гостей з усього світу протягом 173 днів. У кожної країни, яка захотіла брати участь, буде свій павільйон. Загалом на виставці представлено більше як 190 держав.

Відомо, як виглядатиме павільйон України. За інформацією з офіційного сайту Dubai EXPO 2020 там пройде демонстрація смарт-технологій для застосування в різних сферах життя. Окрім того, в українському павільйоні проходитимуть розважальні заходи, покази мод, тематичні семінари та творчі виступи.

Влада надала ”Лізі Сміху” 14 мільйонів доларів на участь у виставці в Дубаї (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що український інститут майбутнього за сприянням "Нью Імідж Маркетинг Груп" провів опитування серед українців і визначив вісім основних проблем, якими сьогодні стурбовані люди в країні. Що хвилює українців, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що в Україні в 11 готелях з'являться легальні казино. В яких містах вони з'являться та чому Україна втратила десятки мільярдів до легалізації азартного бізнесу, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/radalombard/11
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини