Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Вибрано найсмішніше фото дикої природи 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибрано найсмішніше фото дикої природи 2021 року

Міжнародний конкурс Comedy Wildlife Photography Awards-2021 (CWPA) представив переможця 2021 року

17 листопада 2021, 12:05 comments1077
Поділіться публікацією:

Щорічно організатори міжнародного конкурсу Comedy Wildlife Photography Awards-2021 (CWPA), який має на меті привернути увагу громадськості до питань збереження дикої природи, обирають найсмішнішу фотографію. І 2021 не став винятком.

Вибрано найсмішніше фото дикої природи 2021 року

Найсмішніші фото дикої природи 2021 (фото з відкритих джерел)

Перемогу в поточному конкурсі здобув фотограф Кен Дженсен і його кумедний кадр під назвою "Ой" (Ouch!), зроблений у Китаї п'ять років тому. На фотографії зображений самець мавпи, який сидить на дроті. За словами фотографа, тварина поводилася агресивно, але знімок, зроблений у вдалий момент, став шедевром.

Вибрано найсмішніше фото дикої природи 2021 року - фото 2

Кен Дженсен, дізнавшись про свою перемогу, зазначив, що дуже радий тому, що його робота викликає усмішки у людей по всьому світі та допомагає підтримувати заходи, покликані зберегти та захистити дику природу.

За перемогу у конкурсі фотограф отримав приз – тижневе сафарі у природному заповіднику Кенії. А ще Кен став володарем унікального трофея ручної роботи, сумки для фотоапарата та інших сувенірів.

Друге місце дісталося фотографу Джону Спірсу та його знімку "Я думаю, літо закінчилося" (I guess summers over), на якому зображений голуб із пожовклим листом на голові.

Вибрано найсмішніше фото дикої природи 2021 року - фото 3

Загалом цього року журі конкурсу Comedy Wildlife Photography Awards-2021 розглянуло понад 7 тисяч заявок та обрало 42 фіналістів.

Нагадаємо, що міжнародний конкурс Epson International Pano Awards, де оцінюються панорамні знімки від учасників з усього світу, оголосив переможців 2021 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що знімок українського фотографа Михайла Бочкарьова став символом пожеж у Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини