Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена

Омар бен Ладен є четвертим сином Усами бен Ладена, одного з найбільших терористів 21 століття. Зараз 41-річний чоловік має спокійне та творче життя.

30 грудня 2022, 17:45 comments3323
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Син Усами бен Ладена живе у Франції зі своєю дружиною і займається малюванням картин. Подружжя мешкає в 500-річному будинку який наразі потребує ремонту, а в планах бен Ладена відкрити ресторан. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Daily Mail.

Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена

Син Усами бен Ладена. Фото з відкритих джерел

Омар бен Ладен взявся за малювання на початку пандемії і одразу привернув увагу громадськості. Син терориста і головного виконавця терактів 11 вересня організував кілька виставок, а його роботи швидко розкуповують попри ціну близько 10 тис. євро (400 тис. грн). Саме на ці гроші родина живе у Франції.

"Криваво-червоний колір гір — це Афганістан. Це означає страждання, війну, бомбардування, смерть", – пояснив деякі свої картини Омар бен Ладен.

Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена - фото 2
Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена - фото 3
Ви здивуєтесь, дізнавшись чим займається син бен Ладена - фото 4

Коли Омару виповнилося 18 років, він утік від батька, який регулярно його бив та тренував в Аль-Каїді. Бен Ладен виганяв Омара в пустелю та змушував цілими днями виживати без їжі та води, хлопцю доводилось спати в норах у землі.

"Омар любить і ненавидить Усаму водночас. Він любить його, тому що він його батько, але ненавидить те, що він зробив. Я думаю, що він переніс посттравматичний стресовий розлад після 11 вересня", — запевняє дружина Омара бен Ладена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літературний "Король жахів" Стівен Кінг назвав своє найбільше бажання на 2023 рік. Як виявилось воно стосується України.

Також "Коментарі" писали про те, що на Марсі знайшли виріб, схожий на світловий меч джедаїв з фільмів "Зоряні війни". Відповідне фото опублікувала космічна агенція NASA.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини