Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Вбивство Аміни Окуевої: підозрюваний вийшов на свободу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Аміни Окуевої: підозрюваний вийшов на свободу

Суд змінив запобіжний захід підозрюваного у вбивстві Аміни Окуевої

14 лютого 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Гучний свого часу розстріл активістки і учасниці АТО Аміни Окуевої отримав продовження. В результаті рішення суду підозрюваний у вбивстві вийшов на свободу. Про це повідомило "Громадське".

Вбивство Аміни Окуевої: підозрюваний вийшов на свободу

Аміна Окуева / фото РІА Новини

Так, уродженець міста Каспійськ в Дагестані Ігор Редькін був затриманий раніше — він підозрюється у вбивстві. Пізніше суд змінив запобіжний захід. Втім, адвокат Редькіна відмовився коментувати ситуацію.

"Раніше суд змінив запобіжний захід іншим членам групи Редькіна, зокрема Андрію Кравченко. Останнього підозрюють принаймні в трьох вбивствах, як і самого Редькіна", — повідомляє видання.

Нагадаємо, що увечері 30 жовтня 2017 року внаслідок розстрілу з автоматичної зброї невідомими автомобіля на залізничному переїзді біля селища Глеваха в Київській області померла Аміна Окуева і отримав поранення в ногу її чоловік Адам Осмаєв, який перебував за кермом транспортного засобу. Прокуратура Київської області зареєструвала кримінальне провадження за попередньою правової кваліфікації кримінального злочину, передбаченого п.11 ч.2 ст.115 — а це умисне вбивство, вчинене на замовлення.

Згідно з інформацією, організатор злочину був затриманий правоохоронцями ще в січні 2019 року. А підозрюваного у вбивстві Аміни Окуевої і замаху на життя її чоловіка Адама Осмаєва передали в ОРДЛО згідно з домовленостями про обмін полоненими.

Як повідомляв портал "Коментарі", іноземець підшукав на території України кілерів, які надалі розстріляли автомобіль. Як з'ясувало слідство, 30 жовтня 2017 року поблизу селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли авто, в якому їхали Окуева і Осмаєв. Жінка загинула, чоловік — отримав поранення. Як повідомили в Офісі генпрокурора, в січні були затримані виконавці злочину, зараз робота триває по затриманню всіх осіб, причетних до вбивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Alex

14 лютого 2021, 20:46

Бред на бреде!


Новини