Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Укргідрометцентрі повідомили, якою буде погода в березні: оновлений прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Укргідрометцентрі повідомили, якою буде погода в березні: оновлений прогноз

Синоптики розповіли, якою буде погода у березні

23 лютого 2022, 21:50
Поділіться публікацією:

Перший місяць цьогорічної весни – березень порадує українців  плюсовими прогнозами і приємнішою, ніж  це буває завжди, погодою. Про це інформують синоптики Українського гідрометцентру, оприлюднивши свій професійний прогноз стосовно погоди, яка буде в березні.

В Укргідрометцентрі повідомили, якою буде погода в березні: оновлений прогноз

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Важливо, що середня  місячна температура  допускатиме плюсові коливання на рівні +1+ 6 градусів тепла, це на 1-1,5 градуса вище минулорічної  норми.  При цьому,  кількість  місячних опадів, які прогнозуються першого весняного місяця, буде меншою звичної  норми: 21-37 мм, а в  гірських районах 35-69 мм.

Також ще раніше свій прогноз щодо погоди, яка передбачається в перші дні березня, оприлюднила заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня. Вона зазначила, що перші весняні дні в українських регіонах будуть сухими, але з морозцем.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що народний синоптик озвучив прогноз на кожен місяцьКінець березня в Україні ознаменується справжньою весняною погодою, квітень принесе українцям тепло, а травень – дощі, повідомляє  народний синоптик Володимир Деркач. У березні у нічний час ще можливі заморозки. Але вже з середини першої декади місяця температура почне підвищуватись, хоч і очікується вітер. У перші десять днів березня синоптик прогнозує температурну гойдалку від "мінусу" до "плюсу" вдень. Погода у другій декаді продовжуватиме тенденцію, іноді можливі морози ночами. Крім того, прогнозуються помірні опади. Останні десять днів березня продемонструють, що "зима вже не повернеться". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини