Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Україні запустять новий ресурс для комунальних послуг: що в ньому особливого
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустять новий ресурс для комунальних послуг: що в ньому особливого

23 грудня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

В нашій країні планується запустити новий ресурс комунальних послуг. Майбутній проект-система буде називатись "Простір житлово-комунальних послуг". Про це інформує РБК-Україна, оприлюднивши заяву прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, яку він зробив на засіданні уряду.

 В Україні запустять новий ресурс для комунальних послуг: що в ньому особливого

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

 За його словами, для урядовців важливим напрямком роботи є підготовка і запуск єдиного інформаційно-аналітичного проекту системи, яка буде використовуватись в сфері комунальних послуг.

 Прем'єр-міністр наголосив, що в нашій країні немає такого інформаційного інструменту, де українці змогли б отримувати всі послуги сфери житлово-комунального господарства.

 Саме через посередництво нового спеціалізованого ресурсу вони матимуть можливість робити онлайн-замовлення та оплачувати всі необхідні послуги. Також громадяни  матимуть змогу інформувати про проблемні ситуації  сфери  благоустрою, а країна, представники уряду  матимуть реальну інформацію про ситуацію в цій важливій сфері.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль розповів, яким буде опалювальний сезон в Україні.Український уряд робить прогноз про непростий опалювальний сезон в нашій країні. Ці проблеми провокує світова енергетична криза. За словами  Дениса Шмигаля, цьогорічний  осінньо-зимовий період буде непростим. Проте посадовцями Кабміну  розроблено декілька різних варіантів, щоб все відбулось передбачено і перебувало під контролем. Найголовніше  завдання — створити  в достатній кількості запас енергоресурсів на майбутню зиму. Очільник уряду зазначив, що цього року  у світі маємо енергетичну кризу: блекаути в КНР, стають виробництва  в європейських країнах. Ще промовець додав, що ціни на газ злетіли до  історичного максимуму, а вугілля стало дорожчим  тільки за  цей рік в тричі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини