Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Україні з'явиться нове свято
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться нове свято

У спортивних тренерів з'явиться своє професійне свято

26 січня 2021, 12:16 comments1388
Поділіться публікацією:

Уряд погодив проект Указу Президента України "Про День тренера". Про це повідомив Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт. Тепер щорічно, 19 липня, українці будуть вшановувати спортивних тренерів за їх заслуги перед суспільством.

В Україні з'явиться нове свято

В Україні відзначатимуть День тренера / фото з відкритих джерел

"Професійне свято українських фахівців, які готують наших спортсменів до найважливіших змагань в їх житті, обов'язково повинно бути. Ми глибоко цінуємо їхній внесок в розвиток державного спорту. Для мене особисто тренер займає почесне місце, як і людина, яка зробила мене тим, ким я є сьогодні. Всі мої високі результати я зобов'язаний своїм наставникам", — зазначив Вадим Гутцайт.

Як пояснюють на урядовому порталі, дата свята була обрана не випадково — саме 19 липня 1996 року Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава і самостійна команда.

У розробці проекту установи нового свята брали участь олімпійський комітет на чолі з Сергієм Бубкою, народний депутат України Жан Беленюк і Асоціація спортивних журналістів України.

Як повідомляв портал "Коментарі", популярна фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася кількома правилами вечері, завдяки яким їй вдається підтримувати своє тіло у формі. Так, тренер телепроекту "Зважені та щасливі" розповіла, що вечеряє не пізніше, аніж за 3 години до сну. В основному, вона вибирає страви із зелені, овочів і обов'язково — білка. Так, Боржемська може повечеряти яйцями, сиром тофу, рибою, легким м'ясом, бобовими або грибами. Які заправку тренер радить використовувати лимонний сік, рослинну олію або гірчицю. Фітнес-тренер наполягає, що порція не повинна перевищувати 250 грамів. А ось кисломолочні продукти затримують воду, через що тіло набрякає, тому від них варто відмовитися, радить Боржемська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини