Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Україні можуть заборонити виступи усіх російських виконавців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть заборонити виступи усіх російських виконавців

Ініціативу в Офіс президента подав шоумен Ігор Кондратюк

23 вересня 2021, 18:07
Поділіться публікацією:

Шоумен Ігор Кондртюк створив петицію на сайті Офісу президента, в якій вимагає повну заборону російським виконавцям виступати в Україні. Про це телеведучий повідомив на своїй сторінці в Facebook.

В Україні можуть заборонити виступи усіх російських виконавців

Ігор Кондратюк, фото з відкритих джерел

Кондратюк нагадав, що Росія окупувала Крим і розв'язала війну на Донбасі.

"Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла позбавлення, змусивши жити в російській окупації або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонені гастролі російських артистів (як і будь-які, які в кооперації з агресором, до слова!) людей, які вдають, що вони "поза політикою", виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а, приїжджаючи сюди, — перед їх жертвами", — пише Ігор Кондратюк.

Шоумен додає, що більшість російських виконавців відкрито підтримують агресію Кремля і анексію Криму. Також відвідують з концертами півострів, відверто порушуючи закони України. Ігор Кондратюк каже, що пускати їх в Україну — це колаборація з агресором і "бізнес на крові". Відновити їх виступи шоумен пропонує після повної деокупацію Криму і Донбасу.

Петицію вже підписали 7240 громадян з необхідних 25 тис. голосів. Збір підписів триватиме ще 89 днів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний український телеведучий, продюсер, шоумен Ігор Кондратюк вирішив провести свою відпустку за океаном — в США. Ось тільки штат Арізона, куди приїхав Ігор, опинився в центрі сильного шторму. Так, одне з дерев не встояло під натиском вітру і звалилося на орендований Кондратюком автомобіль.

За словами Ігоря Кондратюка, такого шторму, який стався в Арізоні, йому ще не доводилося ніколи в житті бачити. Ігор розповідає, але так уже сталося за збігом обставин, у готелі, де він зупинився, цей ураган "запам'ятався" тільки одним — звалив дерево на припаркований ним же автомобіль Mitsubishi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

24 вересня 2021, 06:21

Тогда надо было присовокупить к петиции запрет на торговлю с Россией и запрет на транспортировку "вонючего" газа из страны-агрессора. А потом прервать дипломатические отношения, отозвать посла и официально признать события на Донбассе войной. Это было бы логично. Но у свидомых артистов на уме лишь устранение успешного конкурента и личный карман.


Новини