Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Чорнобилі знімають фільм жахів з іноземними акторами: який сюжет хорорра
commentss НОВИНИ Всі новини

В Чорнобилі знімають фільм жахів з іноземними акторами: який сюжет хорорра

Прем'єру фільму орієнтовно покажуть через рік

20 жовтня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

В столиці проходять зйомки хорор-фільму під назвою "The Chernobyl Fallout", повідомляє Обозреватель. В фільмі знімається Ксенія Мішина та кілька акторів-іноземців. Режисер фільму — Василь Москаленко.

В Чорнобилі знімають фільм жахів з іноземними акторами: який сюжет хорорра

У фільмі знімається Ксенія Мішина, фото - кадр з фільму

В основі сюжету про паранормальні явища — пошук одного зі зниклих чоловіків. До України приїжджає іноземка й розшукує тут свого брата-вченого, що зник в Чорнобильській зоні.

Фільм знімають англійською мовою. Режисер говорить, що в основі фільму лежить саме проблема наслідків Чорнобильської катастрофи. Кінострічку мають відзняти протягом року й глядачі побачать її вже восени 2022 року. Сценарій фільму також коригував голівудський сценарист Майк Маккі. Над фільмом працює бутікова кінокомпанія Hollywood Ukraine.

Частково відомо про акторський склад фільму — акторка з Великобританії Хлоя Луїза Буенс, актор Роб Фельдман, Олег Драч, Кіра Подольска і Ксенія Мішина та сам Василь Москаленко.

Повідомляється, що проект THE CHERNOBYL FALLOUT був представлений на європейському кіноринку EFM у 2020 році в рамках Берлінського кінофестивалю Berlinale дистриб'юторською компанією FILM.UA Distribution.

Як повідомляв портал "Коментарі", після чуток про зміну статі дочка Джолі вийшла у світ у сукні. 15-річна Шайло — рідна дочка голлівудських знаменитостей Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, вперше за довгий час з'явилася на червоній доріжці. Разом з мамою, сестрами та братами вона відвідала прем'єру фільму "Вічні".

Також ми писали, що Джонні Депп у ковбойському стилі "засвітився" в Римі. 58-річний красень, зірка фільмів "Турист" і "Пірати Карибського моря" Джонні Депп зараз рідко з'являється на світських заходах. Але днями він "засвітився" на кінофестивалі в Римі, де відбулася прем'єра мультсеріалу "Тупики", де він озвучив одного з персонажів.

В Чорнобилі знімають фільм жахів з іноземними акторами: який сюжет хорорра - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

17 листопада 2021, 02:20

Говорячи про символізм АБС "Пікнік на узбіччі", не можна не зазначити наступний перелік з youtube kreosan: - ЗОНА ~ Чорнобильська Зона Відчуження; - Барбрідж "Стерв'ятник" ~ провідник Діма, був "прийнятий" при штурмі ЧЗВ на ЗАЗ; - Капитан Квотерблад ~ поліцейські ЧЗВ; - Суслік (ранєє Красавчік) Діксон ~ ютуб блогер Супер Сус; - Нунан ~ національні гвардійці з смт. Нові Петровці; - Доктор Кирил Панов ~ фантаст Вадим Панов "Таємне місто"; - Капітан Вілі Херцог ~ охоронці та працівники з ЧЗВ; - Мосол ~ провідник з землянкою з 4G; - Доктор Валентин Пільман ~ Сергій Григорович з GSC Game World; - Джеймс Катерфільд, М'ясник ~ "доктор Пі" Андрій Слюсарчук; - Діна Барбрідж ~ була з чоловіком при штурмі ЧЗВ на електродрезині; - Алоїз Макно ~ ютуб блогер Камрад; - Артур Барбрідж ~ ютуб блогер Креосан, реінкарнація електровинахідника Ніколи Тесли; - скупщики артефактів ~ ютуб блогери; - Креон-Мальтієць ~ провідник при штурмі ЧЗВ на електролодці; - "Золотий шар" ~ паранормальні істоти і їх паранормальна активність в ЧЗВ.


Новини