Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українсько-британський фільм потрапив до ТОП-10 за кількістю переглядів на Netflix, HBO Мax та Amazon
commentss НОВИНИ Всі новини

Українсько-британський фільм потрапив до ТОП-10 за кількістю переглядів на Netflix, HBO Мax та Amazon

Трилер «Спадок брехні» піднявся до ТОП-10 фільмів, що найчастіше переглядають в світі

12 лютого 2022, 09:45
Поділіться публікацією:








Українсько-британський фільм потрапив до ТОП-10 за кількістю переглядів на Netflix, HBO Мax та Amazon

Фільм став популярним серед глядачів у 19 країнах, фото wegotthiscovered

В трилері, що був відзнятий кілька років тому та вийшов на екрани в 2020 році, є чимало українських локацій. У фільмі грали ролі актори з України та ще 11 держав. В сюжеті шпигунського трилеру — співпраця оперативника та української журналістки. Разом вони намагаються розплутати інтриги міжнародних спецслужб.

Також фільм спільного виробництва України та Британії був названий "Кращим британським повнометражним фільмом" на Лондонському фестивалі незалежного кіно, стрічка перемогла на фестивалі Edinburgh Independent Film Awards й отримала нагороду в номінації "Найкраща режисерська робота" фестивалю "Планета Барселони".

В крутому бойовику головну роль Мартіна Бакстера, колишнього оперативника МІ6, зіграв Скотт Едкінс. Фільм "Спадок брехні" здобув вражаючий бал Rotten Tomatoes у 86% та увійшов в десятку фільмів за кількістю переглядів на світових стрімінгових платформах: Netflix, HBO Мax, Amazon. Також в фільмі головні жіночі ролі виконали українки Юлія Соболь та Анна Буткевич. Про це пише Нове українське кіно.

У кінострічці глядачі бачать київський вокзал, аеропорт “Бориспіль”, бібліотеку Вернадського, кладовище старих автобусів, Київський крематорій, Рибальський міст, Лук’янівську в’язницю та локації Британії. Режисерами-постановниками фільму були всесвітньо відомі Тім Мен та Марк Фоліньйо.

Зйомки кінострічки "Спадок брехні" провели Toy Cinema та Legacy Films. Режисер та автор сценарію Едріан Бол, продюсери – Алла Бєлая, поляк Кшиштоф Солек, голандець Едріан Бол, ко-продюсери Дмитро Суханов та Марк Фоліньо.

Як повідомляв портал "Коментарі", мультфільми можуть бути цікавими не тільки дітям. 15 найкращих повнометражних мультфільмів для дорослих можуть вас зацікавити та захопити незвичайною графікою, хитромудрими сюжетами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини