Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Український національний музей в Чикаго отримав бойовий прапор з підписом кращого снайпера
commentss НОВИНИ Всі новини

Український національний музей в Чикаго отримав бойовий прапор з підписом кращого снайпера

Український Національний Музей-архів у Чикаго створений в 1952 році

30 жовтня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Українська делегація привезла до американського Чикаго подарунок для музею. Про це повідомляє народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram.

Український національний музей в Чикаго отримав бойовий прапор з підписом кращого снайпера

Українська делегація привезла подарунок музею, фото Telegram Олексія Гончаренка

Народний депутат Олексій Гончаренко розповів про те, які питання хвилюють українську діаспору за океаном та відвідав визначні для українців місця в цьому місті. Серед яких Український національний музей в Чикаго. В цьому музеї зберігаються 100 тисяч пам’яток та архівних матеріалів, що відносять до історії та культури України. В музеї є унікальні реліквії різного періоду.

До музею передано бойовий прапор з підписом найкращого снайпера Збройних сил України. За словами нардепа, це цінний подарунок, адже прапор нагадуватиме діаспорі, що в Україні є справжні воїни й українці вміють захищати свою Батьківщину.

Відомо, що підпис на прапорі залишив снайпер під позивним "Курт". Чоловік влучає у ціль з 2161 метра. Це рекорд України та третє місце в світі серед стрільців.

Як повідомляють в Главкомі, "Курт" вже ліквідував більше 50 цілей, тобто противників. Повідомляється, що кожен раз все фіксується на камеру. Чоловік зміг модернізувати зброю, що розрахована на відстань два кілометри, й здійснити рекордний постріл. Український снайпер ліквідовує снайперів противника в зоні ООС.

Як повідомляв портал "Коментарі", діаспора просить у Зеленського пояснень. Президент Конгресу українців Канади Олександра Хічій закликала президента Володимира Зеленського упевнитися в те, що вибори в тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей не будуть проводитися, поки їх не залишать російські війська і підтримувані з Москви бунтівники, а також поки не буде відновлено контроль України за кордоном з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 жовтня 2021, 14:23

Боевое знамя или сине желтая тряпка?!))))))))))))) Боевые знамена не дарят их захватывают или сдают! И то и то бесчестье!!!! Хотя какая честь у хохлов?!))))))))

Pasha

30 жовтня 2021, 11:45

Добре та легко бути патріотом України живучи в Америці. Діаспора, ласкаво просимо на Батьківщину...

Нестор Іванович

30 жовтня 2021, 11:04

Українці можуть захищати свою країну, але влада зрадників не дає їм цього робити ! Так генерал наєв цинічно заявив, що вже півроку бойові ( !) безпілотники байрактар літають у зоні бойових дій . За цю зброю український народ заплатив своїми податками. А вони просто "літають" у той час, коли десятки українських солдат гинуть від рук русько-фашиських окупантів ! Один тільки раз командування вирішило "милостиво дозволити" стрельнути з безпілотника по окупантам ... То навіщо їх закуповували ? Щоби просто літали ? У той час, коли українськи солдати гинуть ? Зрозуміло, що гинуть не генерали , а солдати, то їм , генералам , до дупи загибель українців ! Так як і головнокомандуючому, який за будь-яку ціну хоче подивитися в очі "фюреру путлєру" ! Так як і "нардепам" у Верховній Зраді ! Зрада починається з зеленського -єрмака й опускається до кожного генерала, кожного міністра, кожного антинародного депутата "слуг" олігархів і путіна !


Новини