Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українці перемогли на чемпіонаті Європи з бальних танців
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці перемогли на чемпіонаті Європи з бальних танців

Пара, що преставляла Україну, стала переможцем

28 вересня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

В столиці України, 25 вересня, пройшов чемпіонат Європи за програмою десяти танців, на якому виступали пари з багатьох країн. Однак українці стали переможцями. Про це повідомляють в прес-службі Закарпатської області.

Українці перемогли на чемпіонаті Європи з бальних танців

Українська пара стала переможцем в міжнародних змаганнях, фото з відкритих джерел

Вероніка Мешко та Ерл Вільямсон отримали "золото" на чемпіонаті Європи. Зазначимо, що цьогоріч у змаганнях взяли участь 1200 спортсменів з 33 країн.

Раніше пара переможців показувала гарні результати та вже була віцечемпіоном міжнародних змагань, на їхньому рахунку чимало перемог в чемпіонатах загальнодержавного рівня. У 2020 році вони стали абсолютними Чемпіонами України з танцювального спорту в категорії "Дорослі".

За словами губернатора Закарпаття Анатолія Полоскова, на чемпіонат в Україні з'їхалося більше учасників ніж до пандемії. Також він привітав переможців та побажав їм подальших успіхів.

Ерл Вільямсон — американець, він танцює з Веронікою вже більше трьох років. Пара постійно тренується, щоб досягти гарних результатів й це дає свої плоди. Вероніка — уродженка Ужгорода, танцями займається давно й зізнається, що її мрія — це виграти чемпіонат світу. Дівчина додала, що пара готувала свій кращий танець протягом року. Однак частково її мрія здійснилася — вона виграла чемпіонат Європи, а це значне досягнення.

Молодь України на чемпіонаті представляла пара Максим Гончаров та Поліна Мірошниченко. Танцюристи віддані своїй справі та разом вже більше 13 років. Максим любить — джайв, Поліна — пасадобль. Обоє вони уродженці Чорноморська та на усіх змаганнях представляють Одеську область.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Лондонському театрі виступив український балет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини