Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Польщі відкрили гігантський басейн з підводним готелем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі відкрили гігантський басейн з підводним готелем

Обсяг води в новому басейні дорівнює обсягу 27 звичайних басейнів, але це не єдина фішка

24 листопада 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

У Польщі з'явився новий розважальний центр, аналогів якому немає у світі. Новий водний комплекс може похвалитися найбільшою глибиною у світі. Крім рекордних показників глибини — а до його дна від поверхні майже 46 метрів, є й інші креативні елементи даної споруди.

У Польщі відкрили гігантський басейн з підводним готелем

Так, автори проекту вирішили оснастити басейн підводним готелем. Його кімнати розташовані на глибині 5 метрів. Окремі частини інтер'єру вирішено було прикрасити зображеннями божеств з храмів майя. Інші ж підводні кімнати прикрашали штучними сталактитами. Є чим розважитися і дайверам — для них передбачили колодязь глибиною 25 метрів.

Будівництво комплексу влетіло в копієчку — інвестори вклали в такий незвичайний проект 8,5 млн євро.

Для розуміння масштабу водного атракціону відзначимо, що обсяг води в даному комплексі дорівнює обсягу води  27 звичайних басейнів.

У Польщі відкрили гігантський басейн з підводним готелем - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", в німецькому місті Баден-Вюртемберг Віолончеліст Юрген Герлінгер дав концерт для цінителів музики прямо на дні басейну просто неба, який закритий для плавання на карантин. За словами організаторів заходу, акустика на глибині чотирьох метрів — просто прекрасна. При дотриманні всіх правил, що діють під час пандемії, на дні басейну можуть одночасно розміститися близько 100 осіб. Всім слухачам дозволили захопити з собою з дому подушки та ковдри, а також одягнутися в спортивному стилі, щоб зручніше було сидіти під час концерту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини