Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Польщі повернули загублені гроші українському заробітчанину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі повернули загублені гроші українському заробітчанину: подробиці

Українець пішов шукати відділення банку, а всі свої кошти залишив біля терміналу на території

26 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

В сусідній республіці Польща  наш співвітчизник, отримавши платню, хотів вислати своїй сім'ї  суму в кілька тисяч злотих. Але забув готівку біля термінала, де планував здійснити переказ. Кошти знайшли небайдужі поляки і в той же день відшукали власника, повернувши йому всю суму готівки. Про це інформує In Poland.

 У Польщі повернули загублені гроші українському заробітчанину: подробиці

Чоловіку повернули гроші (фото з відкритих джерел)

 Ця пригода мала місце в Мазовецькому воєводстві, в населеному пункті Жирардув неподалік від польської столиці. Там мешкав і працював 46-річний українець, який знайшов роботу  на території цієї країни. Отримавши платню, він планував здійснити в Україну грошовий переказ своїй родині.

Наш земляк  не мав інформації, як здійснити таке відправлення в іншу країну.  Тому він зайшов на заправку до термінала. Її працівники пояснили іноземцю, що потрібно за цієї послугою звернутись на поштове чи банківське відділення.

 Українець пішов шукати відділення банку, а всі свої кошти залишив  біля термінала на території.

 За якийсь час один з працівників АЗС помітив залишену готівку і заніс її до поліції. Польські правоохоронці, переглянувши відзняте відео з камер спостереження за кілька годин знайшли нашого земляка і повернули загублені кошти. 

 Наш земляк був дуже вражений  і висловив свою подяку за повернену згубу у листі поліціянтам, переславши його на адресу містечкового поліцейського комісаріату.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі українцю загрожує тюремний термінПольські правоохоронці звинувачують громадянина України у посяганні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини