Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У МВС розповіли, як окупанти приховували сліди своїх тортур над людьми на Київщині
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, як окупанти приховували сліди своїх тортур над людьми на Київщині

Правоохоронцям потрібний досить тривалий час, щоб знайти тіла загиблих

9 квітня 2022, 07:50 comments1330
Поділіться публікацією:

Слідчим, криміналістам потрібно кілька тижнів, щоби точно сказати, скільки мирних жителів Київської області вбили окупанти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час спілкування з журналістами в аеропорту Гостомелю розповів глава МВС Денис Монастирський.

У МВС розповіли, як окупанти приховували сліди своїх тортур над людьми на Київщині

Денис Монастирський. Фото: УНІАН

Міністр зазначив, зараз дуже велику роботу роблять слідчі та криміналісти. Їм і належить з'ясувати всі ті злочини, які вчинили російські військові в окупованих населених пунктах Київської області.

За словами Дениса Монастирського, на Київщині, коли окупанти відступали, дуже багато завдань замінували. Звірства російських військових просто жахливі. Є випадок, коли вони встановили розтяжку на дверях, де знаходилися підрозділи рятувальників ДСНС України. Також є багато мін під касками, ящиками із боєприпасами. Є міни біля дверей, які ведуть у підвали та льохи. Все це говорить про особливий цинізм російських військових, які навіть після того, як залишили українські території, вирішили серйозно нашкодити.

Глава МВС зазначив, загарбники, щоб приховати сліди своїх злочинів, просто підривали ті приміщення, де були закатовані мирні люди. Тому правоохоронцям потрібно чимало часу, щоб встановити тіла, від яких після вибухів та пожеж практично нічого не залишилося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заява прес-секретаря президента РФ Путіна Дмитра Пєскова про значні втрати російської армії у війні проти України у багатьох викликала здивування, адже раніше кремлівська верхівка заперечувала втрати у "спецоперації". Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому раптом у Кремлі "прозріли" та Пєсков вирішив сказати все, як є.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини