Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Лондоні з'явилася величезна скульптура, яка має важливе значення для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні з'явилася величезна скульптура, яка має важливе значення для жінок

Скульптура буде стояти на лондонській Бонд-стріт до 31 жовтня

28 жовтня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

Автором оригінального твору мистецтва стала грецька художниця Калліопа Лемос, яка вирішила таким чином донести до громадськості важливе послання. Велику коричневу сумку поставили на лондонській Бонд-стріт, передає видання lux.

У Лондоні з'явилася величезна скульптура, яка має важливе значення для жінок

У Лондоні з'явилася величезна скульптура. Фото: lux.fm

Так, Калліопа розповідає, що захотіла створити скульптуру для того, щоб наочно продемонструвати, який в сучасному світі існує тиск на всіх жінок. І ця сумка є таким собі "контейнером", в який жінки збирають свої плани, амбіції та страхи.

Також відомо, що це сумка бренду Hermés Birkin, який заведено вважати одним з найдорожчих у світі. Навіть фінансисти впевнені в тому, що сумка може стати вигідним предметом для інвестицій. Відомо, що її ціна стартує з 12 000 доларів, але навіть якщо ви захочете її придбати, потрібно буде почекати своєї черги кілька років.

У Лондоні з'явилася величезна скульптура, яка має важливе значення для жінок - фото 2
У Лондоні з'явилася величезна скульптура, яка має важливе значення для жінок - фото 3
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ювелір створив каблучку з рекордною кількістю діамантів. У в серпні 2019-го індійський ювелір зробив прикрасу, яке інкрустував 7801 діамантом і назвав "Свята зброя бога Брахми". Об'ємна квітка на дорогому виробі має шість шарів, а кожну її пелюстку автор прикрасив дорогими каменями, які можна побачити з обох сторін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини