Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Каліфорнії заборонили знімати презерватив під час статевого акту без згоди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії заборонили знімати презерватив під час статевого акту без згоди

Це перший подібний заборона в США. Законопроект підписав губернатор штату Гевін Ньюсом.

9 жовтня 2021, 04:16
Поділіться публікацією:

В американському штаті Каліфорнія заборонили знімати презерватив без усної згоди до того, як закінчиться статевий акт.
Про це повідомляє американський телеканал NBC News. Це перший подібний заборона в США. Законопроект підписав губернатор штату Гевін Ньюсом.

У Каліфорнії заборонили знімати презерватив під час статевого акту без згоди

Відносини (фото з відкритих джерел)

Йдеться про таку практику, як "стелсінг" (stealthing). Вона входить до Цивільного кодексу штату.


Ті, хто вважають, що партнер без їх згоди зняв презерватив — мають право подати до суду. Такі дії можна прирівняти до "насильницьких дій сексуального характеру". "Жертви" мають право звертатися до суду і вимагати компенсацію за заподіяну їм "шкода" .Проте, на думку законодавців, з розглядом таких справ можуть бути складності, оскільки важко буде довести, що "винуватець" зняв презерватив передчасно спеціально, а ініціатива прирівнює такі дії до насильницьких.


Нагадаємо, в Сполучених Штатах Америки шкільну вчительку заарештували за інтимний зв'язок з учнем. Про це повідомляє видання "Факти". Інцидент стався в американському штаті Флорида. Як стало відомо, співробітники правоохоронних органів затримали 31-річну шкільну вчительку, яка викладала дітям акторську майстерність. Жінку звинувачують у багаторазовому сексі з 14-річним учнем. Згідно з даними ЗМІ, інтимні відношення між жінкою і підлітком імовірно почалися в серпні цього року. Вчителька прислала школяреві повідомлення, в якому зізналася у своїх почуттях до нього.

Після цього пара почала регулярно зустрічатися. Повідомляється, що іноді підозрювана забирала дитину після тренувань і вони займалися сексом в її автомобілі. Також вони обмінювалися фотографіями інтимного характеру в листування.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини