Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У "Дії" запустили гру, де "Байрактаром" можна керувати через смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Дії" запустили гру, де "Байрактаром" можна керувати через смартфон

Михайло Федоров назвав її "цифровим заспокійливим"

21 березня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

В останньому  оновленні додатку "Дія" з’явилась  онлайн-гра, в якій з допомогою  бойового безпілотника "Байрактар"  тепер можливо підбивати російські танки.

 У "Дії" запустили гру, де "Байрактаром" можна керувати через смартфон

У новій грі користувач має цілити у ворожі танки з "Байрактара" (скріншот з відео)

Про це інформує очільник Міністерства  цифрової трансформації України Михайло Федоров, написавши про нову гру  в своєму Telegram-каналі.

"Для тих, хто просив управління "Байрактаром" через "Дію". Оновлюйте застосунок та переходьте в послуги! Факультативно наша команда з друзями запустили для вас "цифрове заспокійливе", — повідомив  посадовець.

Народний депутат України Олексій Гончаренко також відреагував на нову функцію у "Дії".

У "Дії" запустили нову функцію "Байрактар", за допомогою якої можна в рамках "цифрового заспокійливого" знищувати техніку російських окупантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що електронний паспорт знову з'явився в "Дії"Цифрові паспорти повернулися в додаток "Дія". Зазначається, що цифровий паспорт у "Дії" можна використовувати в Україні так само, як і паперовий або пластиковий. У "Дії" наголошують, що з електронним паспортом можна проходити блокпости й показувати паспорт у застосунку поліції.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що інформацію про стаж та пенсію можна дізнатися у "Дії"У Мінцифри прозвітували про старт ще однієї послуги для українців, яка може стати корисною. У додатку "Дія" у кілька кліків можна перевірити свій страховий стаж. Це може знадобитись тим, хто збирається на пенсію, змінює роботу або йде на лікарняний. Довідки ОК-5 та ОК-7 може згенерувати у свій смартфон будь-який користувач "Дії", повідомили у пресслужбі міністерства цифрової трансформації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/1392
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини