Головна Новини Суспільство мистецтво і культура ТОП-20 співаків і співачок України: читачі «Коментарів» зробили вибір
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-20 співаків і співачок України: читачі «Коментарів» зробили вибір

Лідерство в рейтингу Самий популярний співак впевнено взяли два популярних українських виконавці

4 лютого 2021, 07:00 comments16974
Поділіться публікацією:

Українці вважають найкращим естрадним артистом одну з найяскравіших співачок Тіну Кароль. Про це свідчить результат опитування "Естрадний виконавець року (співак або музична група)", який провів портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", що є на сьогодні головним рейтинговим ресурсом і відображає думку суспільства в статистичному вигляді. Голосування тривало з 24 січня до 3 лютого 2021 року.

ТОП-20 співаків і співачок України: читачі «Коментарів» зробили вибір

Рейтинг кращих артистів України. Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Так, 35-річна поп-зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль стала переможцем голосування, отримавши підтримку 39,28% респондентів. Співачка розпочала свою естрадну кар'єру у 2005 році та продовжує блищати на українській сцені досі.

З незначним відривом зайняв друге місце в рейтингу виконавців Олег Винник — його результат склав 36,61%. 47-річний український виконавець виступає на сцені з 1993 року, особливо співак досяг успіху в жанрі поп-музики і мюзиклах.

Решта учасників голосування вельми відстали від своїх конкурентів. Так, в п'ятірку найкращих читачі "Коментарів" відправили співачку Ірину Федишин, у якої 3,1%, вже не політика, лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука з результатом у 2,77% і сольну виконавицю Олю Полякову, яка отримала 2,34% підтримки.

ТОП-20 співаків і співачок України: читачі «Коментарів» зробили вибір - фото 2

У ТОП-10 вдалося пройти, за підсумками опитування, таким українським виконавцям: Олександр Пономарьов та Monatik (2,24%), Макс Барських (2,17%), NK (Настя Каменських) (1,45%) і Джамала (1,29%).

Меншу кількість голосів учасники опитування віддали Таїсії Повалій, Ірині Білик, Наталії Могилевській, Златі Огневич, Руслані, Альоші, Віталію Козловському, LOBODA, Потапу і Вірі Брежнєвій. Від 1,02 до 0,13% відповідно.

Нагадаємо, раніше українці назвали найкращу радіостанцію року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аліна

10 лютого 2021, 09:18

Друзі ви помилилися, Правильно писати Українською мовою Олег Винник через и! Неякий вам не Віник зрозуміло?


Новини