Головна Новини Суспільство мистецтво і культура ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися

Зібрали найцікавіші фільми для вечірнього перегляду

27 грудня 2023, 14:00 comments37018
Поділіться публікацією:

Обрати потрібний фільм для домашнього перегляду — непросто. Буває за пошуками витрачається більше часу, ніж йде на перегляд картини. Тому "Коментарі" підготували список стрічок, які обіцяють захоплюючі сюжети, від яких неможливо буде відірватися.

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися

Так що готуйтеся до захоплюючої кінематографічної подорожі, повної емоцій та несподіваних поворотів.


З міркувань совісті, 2016

Сімейне життя Десмонда Досса, головного героя, залишало бажати кращого. Батько, ветеран Першої світової війни, страждав від алкоголізму та насильства щодо домогосподарки-матері. Хлопчик часто ставав свідком насильства та жорстокості. Цей дитячий досвід зробив Десмонда віруючою людиною, яка вирішила ніколи не завдавати шкоди живим істотам. Він приєднався до адвентистів сьомого дня. Незважаючи на це, за часів Другої світової війни він не міг залишитися осторонь і вирушив на фронт у ролі санітара. Спочатку товариші по службі вважали його дивним через категоричну відмову вдаватися до зброї, але незабаром Десмонд став справжньою легендою і був удостоєний Медалі Пошани.

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 2


Зникла, 2014

Якось, повернувшись додому після роботи, Нік Данн, який збирався відзначити п'ятирічну річницю шлюбу зі своєю коханою дружиною Емі, виявляє порожні стіни та сліди крові у вітальні. Приголомшений він викликає поліцію, не підозрюючи, що сам стане основним підозрюваним. Вважаючи себе невинним, Нік починає власне розслідування і стикається з підказками, що повертають його до спогадів про минуле і переконують, що Емі досі жива.


Початок, 2010

Домінік Кобб втратив усе, що цінував у цьому світі: жорстоко вбили його дружину, звинуватили у злочині та дітей віддали під опіку. Нелегально перебуваючи в країні, він змушений працювати на організацію, яка займається корпоративним шпигунством. Кобба називають "витягачем", його завдання — проникнути у свідомість людини через сни, використовуючи інноваційні технології для отримання потрібної інформації.


Форрест Гамп, 1994

Головний герой, Форрест Гамп, народився унікальним. Його вважали простаком через те, що він не міг адаптуватися до суспільного життя, важко розумів сарказм і був простою і шляхетною людиною. Він сприймав речі надто прямо, не бачив прихованих мотивів і не грав у розумні ігри. Але незважаючи на свою наївність, він досяг у житті більше, ніж багато інших: став відомим футболістом, брав участь у війні, заробив мільярди та потрапив у бійку з наркоманом-хіпі. На жаль, взаємність прийшла до нього надто пізно.

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 3


Ігри розуму, 2001

Джон Неш залишиться в історії як геніальний математик, лауреат Нобелівської премії за дослідження в теорії ігор, та особистість із визначними інтелектуальними здібностями. У студентські роки він вражав своєю харизмою та талантами, що дозволило йому стати викладачем в одному з найкращих університетів США. Зустрівши кохання всього свого життя, Алісію, він отримує пропозицію від дивного агента ЦРУ і розпочинає свої власні дослідження для захисту країни. Згодом його життя кардинально змінюється.


Підозрювальні особи, 1995

Якщо людина вчинила вбивство, значить, він мав вагомий мотив. Зазвичай, коли поліцейські прибувають на місце злочину для ідентифікації, з'являється хоча б один потенційний свідок. Проте випадок із групою з п'ятьох підозрілих злочинців був далеким від звичайних кримінальних сценаріїв. Група досвідчених шахраїв, зустрівшись у таємничому місці, вирішує здійснити незвичайну справу. У ході виконання свого авантюрного плану вони несподівано стикаються із загадковим лиходієм, чиє ім'я лякало всіх злочинців у світі, і який пропонує їм працювати на нього.


Джанго звільнений, 2012

Група злочинців випадково перетинає шлях дантиста на ім'я Кінг Шульц, зацікавленого одним із його пацієнтів, Джанго. Однак бандити відмовляються продавати незнайомцю, не підозрюючи, що Шульц потребує Джанго як свого помічника. Незабаром з'ясовується, що Кінг не є справжнім лікарем, а найманим убивцею, котрий вирішив стати мисливцем за головами. Він починає приймати замовлення на усунення найнебезпечніших злочинців. Новий союз з Джанго, хоч і обіцяв перспективного напарника, таїв у собі зовсім іншу мотивацію.

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 4


Американські тварини, 2018

Четверо амбітних молодих хлопців вирішують зробити найзухваліше арт-пограбування в історії США. Чи зможуть вони вкрасти одну з найцінніших і найдорожчих книг у світі — "Птахи Америки" Джона Джеймса Одюбона? Ця захоплююча історія також приваблива тим, що вона ґрунтується на реальних подіях, а видатний акторський склад не дасть вам відірватися від екранів.


Зої, 2018

Вчені Зої та Коул працюють над створенням ідеальних роботів-синтетиків, покликаних стати ідеальними партнерами для кожної людини. Штучний інтелект призначений позбавити людство самотності. Проте Зої раптово усвідомлює, що у її програмі прокидається почуття любові до її напарника. Коли Коул приховує страшну таємницю про походження Зої. Які дивні експерименти вчених призведуть до несподіваних наслідків?

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 5


Недруги, 2017

Війна перетворила капітана Блокера на справжнього монстра. Чоловік, просочений кров'ю, відчуває лише ненависть до червоношкірих. Завдання доставити вмираючого вождя на батьківщину змушує капітана зіткнутися з небезпекою та жахами війни. Зустріч з збожеволілою від горя вдовою, чиїх дітей убили на її очах, змінює все.


На межі, 2017

Життя Каті, сповнене радості, руйнується в один момент: терористична атака забирає життя її чоловіка та дітей. Спроби родичів та друзів допомогти їй подолати депресію марні. Однак одного разу Катя усвідомлює, що готова змінити все та вжити радикальних заходів у пошуках помсти.


За прірвою в житі, 2017

Біографічний фільм про Джерома Селінджера, одного з найпопулярніших письменників в Америці. Його роман "Над прірвою в полі", який відображав дух і думки цілої епохи, миттєво зник із полиць усіх книгарень країни. Захоплююча історія про різноманітну долю письменника, жахіття Другої світової війни, внутрішні боротьби та глибоке кохання.

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 6


Велика гра, 2017

Моллі Блум (Джесіка Честейн) — справжня королева підпільного покеру, і їй підвладний найрозкішніший заклад Голлівуду. Щовечора там збираються мільярдери, знаменитості, дилери та шейхи, залишаючи величезні суми. Але великі гроші завжди пов'язані з великим ризиком. Як вижити, коли на тебе полюють спецслужби та злочинні угруповання?


Справа хоробрих, 2017

Команда пожежників Granite Mountain Hotshots вважається однією з найвідважніших та найдосвідченіших. Група успішно справляється із численними пожежами, рятуючи сотні життів. Однак одного разу вони стикаються із найнебезпечнішою пожежею в історії, і не всі зможуть вийти з полум'я живими.


Альфа, 2018

Юний мисливець шукає шлях додому до свого племені, борючись із небезпеками жорсткого світу. Вовк, якого він зустрічає на шляху, стає його вірним другом зі смертельного ворога. Ця захоплююча історія розповідає про дитину, яка змушена виживати в суворих умовах реальності. Що, якщо від цього пригоди залежить майбутнє всього людства?

ТОП-15 фільмів із захоплюючим сюжетом, від яких неможливо відірватися - фото 7



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини