Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Так зміниться все, чого потребує стійкий світ", - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

"Так зміниться все, чого потребує стійкий світ", - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022

Діана Мироненко зазначила, що Україні потрібно стати найпотужнішим двигуном, що йде в ногу з часом, разом зі світовими тенденціями та якісною та сучасною освітою.

20 січня 2022, 11:38
Поділіться публікацією:

Представниця України Діана Мироненко взяла участь у Тижні стійкості 2022 в Абу-Дабі (Abu Dhabi Sustainable week 2022), де розповіла про соціальну освіту для дітей як світовий тренд, який розвивається дуже швидко.

"Так зміниться все, чого потребує стійкий світ", - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022

Діана Мироненко на Abu Dhabi Sustainable week 2022

Школи створюють для дітей середовище та сприяють створенню еко-ком'юніті, як позакласні збори у яких діти виступають у ролі головних членів-керівників, а батьки, вчителі — підтримкою. Сьогодні це маленький психологічний трюк, давати дітям можливість вирішити "дорослі" проблеми планети. Дотримуючись 17 принципів сталого розвитку ООН.

”Так зміниться все, чого потребує стійкий світ”, - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022 - фото 2

"У віці з 7-14 років дитина вбирає все, що відбувається навколо неї. За правильної екологічної освіти, вона розуміє як чинити правильно і зростає усвідомленим членом суспільства. Адже ціль на сьогоднішній день — змусити наших дітей думати і чинити по совісті, а це потрібно закладати в них із самого дитинства", — звернула увагу Діана Мироненко.

"Гендерна нерівність, чисті океани і моря, вирубка лісів і т.д. Все це частина розвитку, яка потрібна нашому суспільству. Підростаючому поколінню. Наприклад: "Чи знали ваші діти, що енергію можна отримати з будь-якого предмета. А із пластику можна отримати будівельні матеріали чи дизель?", — зазначила вона.
”Так зміниться все, чого потребує стійкий світ”, - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022 - фото 3
”Так зміниться все, чого потребує стійкий світ”, - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022 - фото 4
Представниця України наголосила, що у Філіппінах школи проводять відкриті уроки, де разом із дітьми вони допомагають будувати для людей – бідних, будинки з переробленого пластику.

В останні роки проектування швидкозведених будинків з доступних матеріалів стало окремим — і дуже затребуваним — напрямом сучасної архітектури. Як говорив директор школи, з яким вдалося поговорити Діані Мироненко, вони зв'язалися зі спеціалістом колумбійського бюро Conceptos Plásticos, яке розробило технологію будівництва малоповерхових будівель із переробленого пластику. Лише п'ять днів і будинок готовий.

"На сьогоднішній день ми на міжнародній арені "Youth 4 Sustainability" говоримо не лише про освіту, а й методи впливу на суспільство в цілому. Ми не виключаємо того, що усвідомлені батьки та суспільство впливають на наших дітей. Тим самим якщо ми йдемо в ногу з часом, ми маємо змінюватися самі", — зазначила Діана Мироненко.
”Так зміниться все, чого потребує стійкий світ”, - представниця України виступила на Abu Dhabi Sustainable week 2022 - фото 5

Психологічним трюком впливу на свідомість дитини є медіа. Амбасадори, лідери, музиканти та актори, які виступають за підтримку тих чи інших ідей та світових змін.

Саме тому Діана, як приклад роботи з України, привезла на міжнародний форум книги для дітей, де амбасадорами стали наші відомі особи.
"Дуже хочеться бачити Україну як найпотужніший двигун, який справді йде в ногу з часом, разом зі світовими тенденціями та якісною та сучасною освітою", — додала Діана Мироненко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини