Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Стрімінговій сервіс Netflix запустив український домен
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрімінговій сервіс Netflix запустив український домен

Україна все більше цікавляться іноземні продюсери

1 жовтня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Сервіс Netflix відкрив український домен. На новому сайті тепер українці можуть за плату дивитися культові фільми і серіали з дубляжем українською мовою без реклами і в хорошій якості, а також завантажувати їх для перегляду в офлайні на гаджети. Про це написав міністр культури України Олександр Ткаченко в Telegram.

Стрімінговій сервіс Netflix запустив український домен

Стрімінговій сервіс відкрив новий домен, фото з відкритих джерел

На сервісі українці також зможуть створювати профілі для дітей, де вони можуть подивитися мультфільми, легкі сімейні серіали. Батьки будуть керувати дитячими профілями, входячи в них під паролем. Там вони зможуть встановити вікові обмеження на перегляди певних продуктів кіноіндустрії, блокувати фільми за назвами для перегляду дітьми, контролювати що дитина переглянула.

Батьківський контроль і дитячі профілі, які можна створювати на сервісі, включені у вартість пакету послуг. Для перегляду продуктів кіноіндустрії українцям потрібно заплатити один раз на місяць невелику суму грошей. Вартість послуги перегляду на сайті вказана в іноземній валюті — євро. Також українці вже можуть завантажити додаток для мобільних або планшетів IQOS і Android.

"Netflix пропонує велику бібліотеку художніх фільмів, документалістики, телесеріалів, аніме, зазначеного нагородами оригінального контенту", — пишуть в описі українського домена.

За словами Олександра Ткаченка, українські версії офіційних сторінок Netflix в соцмережах сервісу вже заробили.

Netflix вже співпрацював з Україною під час зйомок фільму на території країни, який називається "Останній найманець". Багато продюсери з-за кордону вже заговорили про привабливість України і про красиві місця для зйомок.

Як ми писали раніше, китайцям покажуть шедеври українського кіно. В рамках ХІ Пекінського міжнародного кінофестивалю для жителів столиці Китаю в кінотеатрах транслюватимуть українське кіно, яке надала Національна кіностудія художніх фільмів ім. О. Довженка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини