Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Солістка Go_A показала, як відпочиває в Карпатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Солістка Go_A показала, як відпочиває в Карпатах

Для подорожі в гори вона вибрала зручний стильний наряд

7 серпня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

Українська співачка Катерина Павленко, солістка групи Go_A, продовжує радувати своїх фанатів цікавими знімками. Днями Катя показала, як проводить відпустку в Яремче. Фронтвумен Go_A обожнює виходити в прямий ефір і спілкуватися з людьми, однак на цей раз на її сторінці в інстаграмі з'явилися кадри, на яких Катя спілкується з природою.

Солістка Go_A показала, як відпочиває в Карпатах

Для подорожі в гори вона вибрала зручний стильний наряд: чорні широкі штани, футболку, чорні кросівки, бананка, рюкзак і бандану на голову. Також образ дівчина доповнила прикрасою на шию.

"Час відчувати ...", — коротко підписала серію фотографій Катерина Павленко.

Співачка відпочивала в Івано-Франківській області в Яремче. Віддані шанувальники почали активно покидати лайки і коментарі. Вони залишилися в захваті від стильного, але зручного лука Каті.

Нагадаємо, і Відомо українська співачка зізналася, що її син став ченцем. Під час одного з шоу на каналі "Україна" вона розповіла, як сприйняла рішення свого сина Івана. За лаштунками творчого проєкту "Співають всі" Ніна Матвієнко розповіла, що її старший син Іван тривалий час говорив, що хоче стати ченцем. За словами співачки, він багато разів їздив з групами людей і своїм молодшим братом в різні монастирі.

Співачка зізналася, що її син завжди йде до кінця. Але якби вони з його батьком не дали свого благословення і не підтримали його в цьому рішенні, він не став би тоді ченцем. Але вони все — таки вирішили благословити Івана, адже знають, що у нього сильна віра і завдяки його молитвам, в їхній родині всі добре. Також Ніна Митрофанівна розповіла, що Іван допомагає майстрам реставрувати старовинний храм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини