Скандальний капелюх переїхав на нове місце: з'явилися фото

Майбутні студенти бакалаврату повинні прийти під капелюх, щоб він допоміг їм вибрати спеціальність

Чарівний капелюх, який недовго прикрашав головну ялинку країни, знову переїхав на нове місце. Так, стало відомо, що його перевезли до будівлі Київської школи економіки, яка знаходиться на вулиці Миколи Шпака, 3 в Києві. Про це розповів екс-міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов, розмістивши відповідний пост на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Всі майбутні студенти бакалаврату повинні прийти під капелюх. І капелюх визначить майбутню спеціальність. Або вони стануть політиками - президентами, стануть вченими - нобелівськими лауреатами, або ІТ-бізнесменами, які створять новий гугл або біткойн", - йдеться в публікації.
Також "Коментарі" писали, на головній ялинці країни змінили верхівку, яку висміяли в соцмережах. Цього року головну ялинку країни вирішили прикрасити вельми креативним аксесуаром - чаклунським капелюхом. Як тільки люди побачили, як це буде виглядати в остаточному підсумку, вони тут же почали протестувати проти такого дивного дизайнерського рішення. Громадськість таки змогла домогтися свого - капелюх з ялинки зняли. А натомість встановили величезну зірку.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на Софійську площу в Києві повернули "чарівний капелюх". Капелюх, який спочатку повинен був стати прикрасою верхівки головної ялинки країни, знову з'явився на Софійській площі в столиці. Тільки тепер - це окремий самостійний елемент новорічної прикраси площі. Про те, що капелюх повернувся, повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова на своїй сторінці в Facebook.