Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Скандал в "Слузі народу": ціла група депутатів на межі виключення (Фото з чату)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в "Слузі народу": ціла група депутатів на межі виключення (Фото з чату)

Опубліковано листування з партійного чату

26 січня 2021, 11:33 comments1040
Поділіться публікацією:

Глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія повідомив депутатам президентської партії, що тих, хто не голосуватиме за програмний законопроект Зеленського про референдум, виключать з фракції. Про це повідомляє видання "Лівий берег".

Скандал в "Слузі народу": ціла група депутатів на межі виключення (Фото з чату)

Слуга народу. Фото: Уніан

На каналі опублікували скріншот з фракційного чату "слуг народу" з повідомленням Арахамія, де той офіційно попереджає якусь групу депутатів, яка "отримала команду не голосувати" за законопроект Президента України Володимира Зеленського, котрий він обіцяв прийняти у своїй програмі.

Скандал в ”Слузі народу”: ціла група депутатів на межі виключення (Фото з чату) - фото 2

Арахамія повідомив, що ця ситуація є "вододілом", а щодо всіх, хто не проголосує за законопроект, буде поставлено питання виключення з фракції.

Сьогодні Верховна Рада має розглянути законопроект про народовладдя, який врегулює проведення всеукраїнських референдумів, а також законопроект про відповідальність за напади на журналістів.

Законопроект про референдум розглядатимуть у другому читанні. За фактом, це продовження земельної реформи, адже право продажу землі іноземцям можливо тільки після підняття даного питання на референдумі.

Народовладдя через всеукраїнські референдуми була однією з головних передвиборчих обіцянок Президента України Володимира Зеленського.

Законопроект передбачає, що на референдумі може бути винесено тільки одне питання і відповіді "так" або "ні". Для того, щоб референдум відбувся, на ньому свої голоси повинні віддати  понад 50% виборців України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, про що на засіданні фракції домовлялися "Слуги народу" і якою буде доля Дубінського, і Вітренка.

Також читайте про те, що Президент Зеленський оголосив дату початку вакцинації від коронавірусу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини