Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Скандал на каналі "Рада": працівницю через українофобські висловлювання звільнили з роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал на каналі "Рада": працівницю через українофобські висловлювання звільнили з роботи

Поліна Шишкіна записала відео з вибаченням за свої слова

31 січня 2022, 00:15 comments2303
Поділіться публікацією:

Працівницю каналу "Рада" Верховної Ради  Поліну Шишкіну звільнили після того, як вона розмістила в соціальних мережах відеоролик зі своїми негативними судженнями  про те, що не любить української мови, так само критично вона висловилась про прапор. Про це інформує УНІАН.

Скандал на каналі "Рада": працівницю через українофобські висловлювання звільнили з роботи

Працівниця вже встигла попросити вибачення за свої слова (фото: скріншот)

Асистентка гостьового редактора парламентського каналу на відео заявила, що не любить державну мову. За її висловом, державний прапор країни "такий собі". Вона рахує, що мав би бути інший дизайн, бо це  п******", – стверджує Поліна на російській.

Зараз  сторінку  киянки, яка не любить українську у Facebook уже видалено. Саме там було зазначено, що її місце роботи – асистентка гостьового редактора  телеканалу"Рада".

Тепер невдячна донька учасника АТО розмістила новий відеоролик з власним вибаченням. Тут вона висловлюється  вже державною мовою.

За її словами, вона не подумавши, сказала погані слова про рідну мову українців і про державний стяг. Вона вважає, що це не правильно. Як, дочка, учасника АТО, вона не мала ніякого морального права так поступити. Тепер вона усвідомила свої помилки і закликає не допускати їх, особливо зараз, беручи до уваги ту політичну ситуацію, що зараз в країні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на парламентський канал Рада почали витрачати сотні мільйонів гривеньІсторія з виділенням величезного фінансування на парламентський канал "Рада" та оновлений формат у його мовленні отримала своє продовження. За інформацією народного депутата "Європейської Солідарності" Миколи Княжицького, на парламентський канал "Рада" вже почали виділяти сотні мільйонів гривень із державного бюджету. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ст н сп

31 січня 2022, 03:28

тп.....

Імя

31 січня 2022, 00:40

Ніфіга ти не усвідомлюєш. Припекло, то й кажеш, що потрібно. Відтарабанила, як прочитала.


Новини