Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Скандал із російською «Лігою сміху»: «Квартал 95» прокоментував чутки про причетність
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал із російською «Лігою сміху»: «Квартал 95» прокоментував чутки про причетність

Конкретного підтвердження чи спростування у компанії так і не надали

19 січня 2021, 18:36
Поділіться публікацією:

Представники "Студії "Квартал 95" нарешті офіційно відреагували на новину про придбання прав на шоу "Ліга сміху" російським каналом "СТС". Деталями щодо відповіді на журналістський запит поділилося видання "Радіо Свобода".

Скандал із російською «Лігою сміху»: «Квартал 95» прокоментував чутки про причетність

Квартал 95 не заперечує, але й не підтверджує своєї причетності до продажу прав на шоу. Фото із відкритих джерел

Однозначної відповіді "так" чи "ні" стосовно причетності до продажу франшизи медіа-компанії, що заснована й працює в країні-агресорі, "Квартал 95" не надали. Натомість акцентували увагу на співпраці із шведською організацією-дистриб’ютором Eccho Rights, що давно представляє українську компанію.

"Eccho Rights має право представляти та реалізовувати по всьому світу кращі продукти "Кварталу", які вже зарекомендували себе на українському ринку. Eccho Rights – ексклюзивний представник дистрибуції контенту Студії "Квартал 95" за межами України", — зазначено у наданому прес-службою документі.

Додатково представники компанії посилаються на те, що не впливають на стратегію продажу, яку провадить Eccho Rights. Таким чином організовувати окремі дистриб’юторські процеси шведи можуть без додаткового погодження із "Кварталом 95".

Будь-які інші деталі представництво однієї із найвідоміших українських компаній замовчує, посилаючись на "комерційну таємницю".

Нагадаємо, що частка прав на гумористичне шоу "Ліга сміху" й досі належить чинному Президенту України Володимиру Зеленському. До обрання на пост глави держави Зеленський кілька років був ведучим програми, яка виходила на телеканалі "1+1".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії наприкінці січня розпочнеться кастинг команд коміків задля участі у шоу "Ліга сміху", ідентичному українському. Випуском програми займатиметься російський телеканал "СТС". 14 січня 2021 року один із творців російського шоу Євген Донських заявив, що їхній проект є франшизою українського продукту. Це означає, що медіа-компанія із РФ уклала угоду із українськими власниками щодо придбання авторських прав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

19 липня 2021, 21:39

А разве кто-то, смотрите это лайно: Квартал 95 - Хватит клоуна президента который смеется с народа и губит Украину!!!


Новини