Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Штучний інтелект назвав найкрасивіші слова української мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект назвав найкрасивіші слова української мови

Штучний інтелект проаналізував українську мову та визначив слова, які звучать наймилозвучніше, пише «Телеграф». Серед найгарніших слів, такі звичні для нас «дякую», «кохання» та «надія», передає портал «Коментарі»

27 лютого 2024, 18:53
Поділіться публікацією:

Зокрема, штучний інтелект вважає, що слово "дякую" несе тепло та повагу до тієї людини, якій його говорять. Слово "кохаю", на думку ШІ, дарує кожному відчуття безмежного щастя, а "надія", очікувано, дарує впевненість у завтрашньому дні.

Штучний інтелект назвав найкрасивіші слова української мови

Українська мова

Серед найкрасивіших слів опинилася "свобода", яка уособлює в собі прагнення до незалежності, а також "калина", яка повною мірою відображає красу української природи.

Окрім того, штучний інтелект вважає дуже красивим слово "вишиванка", яка уособлює багаті традиції народу, а також і власне слово "Україна" — яке собою об’єднує всіх українців.

Разом з тим, ChatGPT 3.5 запевняє, що найгарнішим словом в українській мові є "зорепад". Говориться, що його мелодійне звучання та образність привертає увагу тих, хто його чує.

А ось штучний інтелект Copilot стверджує, що слово "світанок" є найкрасивішим в українській мові. Також штучний інтелект підкреслив, що саме це слово символізує життя та радість.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що дослідження, яке було присвячене до Дня святого Валентина, проаналізувало романтичні додатки зі штучним інтелектом та виявило серйозну небезпеку у їх конфіденційності. Такі застосунки можуть масово збирати дані користувачів, передавати їх, або продавати. Організація The Mozilla Foundation проаналізувала 11 чат-ботів зі штучним інтелектом, які під прикриттям романтики показують небезпечну реальність. Виявилось, що вони не заслуговують довіри та належать до найгіршої категорії продуктів щодо збереження конфіденційності.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини