Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Що розповів Зеленський про майбутню зустріч із Путіном
commentss НОВИНИ Всі новини

Що розповів Зеленський про майбутню зустріч із Путіном

Найбільше питань у дипломатів викликає місце для зустрічі

20 травня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

В МЗС України вже тривалий час обговорюють ймовірну зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це глава держави заявив на своїй прес-конференції, що відбувається 20 травня.

Що розповів Зеленський про майбутню зустріч із Путіном

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За його словами, наразі немає жодних деталей майбутньої зустрічі, але розмови щодо цього вже тривають. Головною проблемою нібито є обрання місця, де має відбутись зустріч. 

"В таких ситуаціях зустрічаються або в одному з місць конфлікту, або на нейтральній території. Розпочато розмови між Офісом Президента та Росією", – сказав Зеленський.

Окрім цього гарант заявив, що відчуває значну підтримку Німеччини та Франції у питанні агресії Росії. 

Нагадаємо, що останні дні триває активне обговорення зустрічі президентів України та Росії. За останньою інформацією Путін все ж готовий зустрітися з Зеленським, але чекає від нього офіційної пропозиції.

28 квітня, президент України Володимир Зеленський запропонував провести зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Ватикані. Але у Кремлі не впевнені, чи захоче Путін покидати Росію та їхати за кордон для переговорів із Зеленським.

Раніше "Коментарі" розповідали читачам про те, як і в якому форматі можуть зустрітися президенти України та Росії у 2021 році. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі

Також 8 травня, президент Російської Федерації Володимир Путін розіслав вітальні послання лідерам пострадянських країн, народи яких брали участь у Другій світовій війні. Поздоровлення отримали всі, окрім очільників України та Грузії. Зокрема путінські вітання отримали гаранти Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, та не визнаної в Україні Південної Осетії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини