Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ще один серіал «Кварталу 95» транслюватимуть у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один серіал «Кварталу 95» транслюватимуть у Росії

У Мережі вже почалася хвиля обурень

29 березня 2021, 11:50 comments1132
Поділіться публікацією:








Другий сезон телесеріалу "Папік" студії "Квартал 95", який в Україні стартує сьогодні, покажуть і в Росії. Про це свідчить анонс на російському телеканалі СТС.

Ще один серіал «Кварталу 95» транслюватимуть у Росії

Фото з відкритих джерел

Так, в Україні нові серії "Папіка" починаються сьогодні, 29 березня, на телеканалі 1+1 о 20:45. Головні ролі в серіалі грають Станіслав Баклан і Дар'я Петрожицька.

Як виявилося, прем'єра другого сезону українського серіалу планується і в Росії. СТС вже анонсував її старт на 5 квітня. На російському телеканалі планується трансляція "Папіка" з понеділка по четвер о 19:00.


Відомо, що зйомки другого сезону відбувалися в Одесі та Києві. Герої комедії почнуть нове життя. Пенсіонер Олександр вийде з в'язниці, Ліза поїде в турне з попгрупою. Але попри відстань герої продовжать допомагати один одному і рятувати в різних ситуаціях.

У соцмережах вже почалася хвиля невдоволення через запуск української комедії "Кварталу 95" в РФ. Вже не вперше дії компанії порівняли зі скандалом через Липецьку фабрику експрезидента Петра Порошенка.

Нагадаємо, на початку року розгорівся скандал через те, що в Росії вкінці січня розпочнеться кастинг команд коміків для участі в шоу "Ліга сміху", ідентичному українському. Випуском програми займатиметься російський телеканал СТС. Один із творців російського шоу Євген Донських заявив, що їхній проєкт — франшиза українського продукту. Представники студії "Квартал 95" нарешті офіційно відреагували на новину про придбання прав на шоу "Ліга сміху" російським каналом СТС.

Раніше ми повідомляли, що народний депутат України Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуга народу", закликав Раду національної безпеки і оборони ввести санкції проти студії "Квартал 95" та її власників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини