Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Щаслива випадковість: українка створила витвір мистецтва, який оцінили в 910 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Щаслива випадковість: українка створила витвір мистецтва, який оцінили в 910 тисяч доларів

Кілька колекціонерів вже зацікавилися її роботою

23 вересня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

Українка Василиса, яка вирушила до Праги на роботу, змогла здивувати своїм творінням гостей Національної галереї. Вона закінчила прибирання, але забула заховати свій робочий візок з миючими засобами, передає видання rbc.

Щаслива випадковість: українка створила витвір мистецтва, який оцінили в 910 тисяч доларів

Українка створила витвір мистецтва. Фото: unsplash

Жінка пішла додому, забувши заховати візок в спеціальне місце. А вранці відвідувачі галереї побачили його серед усіх інших виставкових робіт. Ця випадкова ситуація виявилася тільки на руку: незвичайний твір мистецтва вже оцінили в 21 мільйон чеських крон (що дорівнює майже 910 тисяч доларів). Керівники хотіли позбутися візка, але гостям настільки сподобалася ця ідея, що вони вирішили залишити його на тому ж місці.

Щаслива випадковість: українка створила витвір мистецтва, який оцінили в 910 тисяч доларів - фото 2

Колекціонери побачили в цьому творі відображення нашої сучасності. Тому Василину похвалили і збільшили їй зарплату до 85-ти крон на годину. Однак користувачі інтернету написали в коментарях, що краще б керівництво галереї продало роботу і віддало жінці отримані гроші.

А кілька благодійників захотіли купити такий візок, щоб подарувати його своїм діловим партнерам. Вони готові заплатити за це витвір мистецтва 21 мільйон чеських крон.

Раніше "Коментарі" писали, що фотографи розсекретили, як насправді створюють шедевральні знімки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини