Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Принц Чарльз створює виставку своїх акварельних пайзажів: де і коли її можна відвідати
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Чарльз створює виставку своїх акварельних пайзажів: де і коли її можна відвідати

Принц Чарльз виставляє десятки своїх акварельних пейзажів, кажучи, що живопис «освіжає душу»

13 січня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

На найбільшій виставці своїх акварельних картин на сьогоднішній день ентузіаст живопису принц Чарльз зазначив, що мистецтво "переносить його в інший вимір". Про це повідомляє CNN.

Принц Чарльз створює виставку своїх акварельних пайзажів: де і коли її можна відвідати

Виставка акварельних пейзажів принца Чарльза - CNN

Спадкоємець британського престолу сказав, що живопис — це "одне з найбільш розслаблюючих і терапевтичних вправ, які він знає".

Нова виставка об’єднує 79 картин пейзажів принца. На виставці в Лондоні, яку можна буде відвідати до середини лютого, роботи зображують сцени з французької сільської місцевості, Шотландського нагір’я та Танзанії, яка є "одним із улюблених місць принца для малювання", згідно з прес-релізом його освітньої благодійної організації The Prince's Foundation. 

Як і його пра-пра-прабабуся, королева Вікторія I, принц є "захопленим акварелистом", який "малює, коли дозволяє його графік", згідно з його офіційним веб-сайтом. Він регулярно зображує маєтки королівської родини, включаючи замок Балморал і будинок Сандрінгем, а також створив акварельні роботи в Туреччині, Непалі та швейцарських Альпах.

"Я не маю ілюзій, що мої ескізи — це велике мистецтво. Вони представляють мою особливу форму "фотоальбому" і для мене дуже багато значать", — додав принц Чарльз. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їхньої доньки Лілібет. Подружжя герцогів Сассекських, принц Гаррі та Меган Маркл сфотографувались та зробили презентацію різдвяної листівки.  На світлині вони разом зі своїми двома малюками — сином Арчі та донькою Лілібет. Цю вітальну різдвяну світлину опублікував сайт благодійної організації  американських  ветеранів, яким допомагали принц Гаррі та Меган Маркл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини