Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Полювання на мавпу" чи ремейк "Планети мавп" - у соцмережах обговорюють втечу мавпи у харківському ТЦ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Полювання на мавпу" чи ремейк "Планети мавп" - у соцмережах обговорюють втечу мавпи у харківському ТЦ

Тварина втекла з контактного зоопарку, розташованого у розважальному центрі і стрибала по полицях місцевих магазинів

6 лютого 2021, 23:22
Поділіться публікацією:

В одному з харківських торгівельних центрів відвідувачів магазинів розважала мавпа, яка спромоглася втекти з контактного зоопарку і бігала по магазинах. Про це повідомляють очевидці у соцмережах та Telegram-каналах.

"Полювання на мавпу" чи ремейк "Планети мавп" - у соцмережах обговорюють втечу мавпи у харківському ТЦ

Мавпа Роберт з контактного зоопарку. Фото: Facebook

Тварину помітили в одному з магазинів, де вона стрибала по полицях. Мавпа почувала себе дуже вільно і спритно перебирался від одного манекена до іншого. Людей, які намагалися її упіймати вона оминала і вертатися додому явно не збиралася.

Поперекидавши половину речей і манекенів у магазині, вона застрибнула на високу полицю під стелю і спостерігала за тим, як внизу стрибають співробітники, намагаючись дістати її. Мавпочка навіть кілька разів опустила в зону досяжності до них свого хвоста, ніби граючись.

Задоволені виставою відвідувачі знімали її на відео, а коли мавпа занудьгувала, то зістрибнула на підлогу та чкурнула далі коридорами.

Чи змогли адміністратори зоопарку впіймати утікачку, наразі не повідомляється. Втім працівники магазинів у ТЦ розповідають, що це не перша тварина, яка гасає магазинами. Раніше з зоопарку втікали навіть левенята, але їх, звісно, повертали назад.

У соцмережах деякі користувачі обурюються та кажуть, що зоопарк має не дуже сумлінне ставлення до тварин, погано годує їх та тримає у затісних вольєрах.

На сайті самого зоопарку йдеться про те, що у них можна не лише подивитися на тварин, але й орендувати їх чи придбати. Так, наприклад можна взяти в оренду левеня Сімбу, нільського крокодила чи мадагаскарських тараканів. А придбати імператорського удава вартуватиме 1 долар за 1 сантиметр удава.


Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що у грудні з того самого зоопарку вже втікала мавпа і гасала продуктовим супермаркетом, тоді тварину оперативно упіймали і повідомили, що з нею все гаразд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини