Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Показали рекламний ролик про Україну для ВВС World News
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали рекламний ролик про Україну для ВВС World News

Ролик про українців записали в рамках промокампанії України

21 вересня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:








Прем'єра рекламного ролика відбулася 20 вересня. Про це повідомляють на сайті Міністерства закордонних справ.

Показали рекламний ролик про Україну для ВВС World News

Відео було знято спеціально для ВВС World News, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що відеоролик було знято спеціально для BBC World News в рамках промокампанії. Над створенням ролику працювала креативна команда Saatchi & Saatchi Ukraine та команда Nazar Dorosh Team.

"Відео, яке змінить ваше бачення України, вже в ефірі! У BBC World News ви побачите, як стереотипи про країну обертаються і стають символами сучасності, інновацій та прогресу. Це наша Україна!", — йдеться в описі ролику.

У ролику Україну показано під кутом реалізації інновацій, що має показати інвесторам які ми прогресивні. В ролику є візуальні ефекти, які змінюють сприймання картинок та інформації. Задум авторів ролика “перевернути” уявлення про українців, які названі сміливими, нестримними, революційними.

За словами Дмитра Кулеби, міністра закордонних справ, таким чином створюється позитивний імідж України серед іноземців. Також Кулеба додав, що Стратегія зовнішньополітичної діяльності передбачає створення гарного іміджу України для партнерів та інвесторів.

До реалізації промокампанії України на BBC Global News залучено Українську асоціацію бізнесу і торгівлі, українські компанії Asters, Biosphere Corporation, Depositphotos, DTEK, Parimatch Tech, Sigma Software Group, Smart Holding та SoftServe.

Портал "Коментарі" повідомляв, що китайцям покажуть шедеври українського кіно. В рамках XI Пекінського міжнародного кінофестивалю для жителів столиці Китаю у кінотеатрах транслюватимуть українське кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини