Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Перехоплює подих: в ОАЕ відкрили найбільший у світі музичний фонтан (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перехоплює подих: в ОАЕ відкрили найбільший у світі музичний фонтан (відео)

Чергове архітектурне досягнення Дубая, яке реально вражає

23 жовтня 2020, 18:50 comments1075
Поділіться публікацією:








У Дубаї з'явилося чергове архітектурне досягнення — найбільший в світі музичний фонтан. Відомо, що його площа становить близько 1,3 тисяч квадратних метрів, а всього в ньому є 3 тисячі світлодіодних лампочок. Про це пише видання lux.

Перехоплює подих: в ОАЕ відкрили найбільший у світі музичний фонтан (відео)

В ОАЕ відкрили найбільший у світі музичний фонтан. Фото: lux. fm

Але найголовніша його особливість полягає в тому, що струмені води можуть підніматися на 105 метрів у висоту. Такого ефекту авторам вдалося досягти завдяки потужним передовим помпам.

Представник Книги рекордів Гіннесса, Шедді Гаад розповідає, що цей фонтан під назвою "Пальма" можна вважати однією з найбільш незвичайних архітектурних пам'яток в сучасному світі. Подивившись опубліковане відео можна своїми очима переконатися в тому, що туристів дійсно очікує дуже захоплююче видовище.


Раніше ми повідомляли, в ОАЕ з'явиться новий ресторан. Він отримав назву 1484 by Puro. Відвідувачі зможуть зовсім скоро побувати там, і насолодитися чудовими видами на долини і вершини гір. Інші місця цієї ресторанної мережі також є на острові Аль-Марджан і в парку оглядового майданчика Джебель-Джайса. На вершині, де ресторатори задумали відкрити таке незвичайне місце, також знаходиться найдовший у світі зіплайн. Тобто можна спуститися по сталевому канату з неймовірно великим відривом від землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини