Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Організатори Євробачення проведуть масштабну кампанію на знак солідарності з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатори Євробачення проведуть масштабну кампанію на знак солідарності з Україною

Проєкт сподівається, що популярна пісня гурту Beatles "об’єднає світ" і покаже жертвам війни, що вони ніколи не залишаться самі.

1 травня 2023, 14:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Організатори Євробачення планують провести масштабну акцію під назвою #HelpUkraineSong, що має на меті об’єднати світ через музику. 13 травня о 12:00 планують усім світом заспівати пісню With a Little Help from My Friends, гурту Beatles. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Організатори Євробачення проведуть масштабну кампанію на знак солідарності з Україною

Арена Євробачення-2023. Фото з відкритих джерел

Ідею, яка б об’єднала весь світ придумала Валері Баундс, яка є співзасновницею та керує креативним агентством у Ліверпулі.

"Я великий фанат Євробачення, я також волонтер Червоного Хреста і я працювала з українськими біженцями, так що все якось поєдналося", — говорить Валері Баундс.

Пісню гурту Beatles вибрали не випадково, адже музиканти походять з міста Ліверпуль, яке прийме Євробачення. Окрім того, пісня має рядки "друзі підтримують мене у скрутну хвилину". Організатори повідомляють, що співати будуть у різних локаціях, зокрема поруч з ареною Євробачення у Ліверпулі, Україні та світі.

Зібрані кошти від #HelpUkraineSong підуть на підтримку організації War Child, що займається дітьми, які постраждали від війни.

Нагадаймо, що Євробачення-2023 мало пройти в Україні, адже минулого року переміг гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania. Однак через війну, пісенний конкурс перенесли до Великобританії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери оцінили шанси України на перемогу на пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Також "Коментарі" писали,  що Андрій Данилко зізнався, чи поїде ще колись на Євробачення. Український артист зазначив, що виступи на пісенному конкурсі дуже виснажливі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини