Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Організатори Євробачення 2021 оголосили про продовження конкурсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатори Євробачення 2021 оголосили про продовження конкурсу

Організаторами конкурсу створено два спеціальних шоу

27 травня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2021 отримає своє продовження онлайн, попри те, що підсумки підбито. Організатори анонсували шоу з відеозаписами виступів учасників конкурсу, які вони готували на випадок обмежувальних заходів у зв'язку з COVID-19, пише OBOZREVATEL.

Організатори Євробачення 2021 оголосили про продовження конкурсу

Євробачення 2021 - фото з відкритих джерел

За словами організаторів міжнародного конкурсу, створено два спеціальних шоу: відео півфіналістів будуть транслювати 28 травня о 22:00, а ролики фіналістів покажуть наступного дня в аналогічний час.

"На знак поваги до праці кожної країни-учасниці над резервними записами живого виступу (на випадок, якби їх учасники не дісталися до Роттердама) ми створили два спеціальних шоу", — сказано в повідомленні, опублікованому під відео на YouTube.

Обидва шоу відбудуться в прямому ефірі, а їх ведучою стане виконавиця з Фінляндії Кріста Сігфрідс.

Нагадаємо, що перемога на пісенному конкурсі Євробачення-2021 дісталася Італії. Група Måneskin з піснею "Zitti E Buoni" отримала 524 бали (206 — від журі та 318 — від глядачів). Україна посіла п'яте місце, отримавши 364 балів (97 балів від національного журі та 267 балів від глядачів).

Раніше повідомлялося, що "Євробачення" залишається одним з головних культурно-масових подій цього травня. Українці разом з іншими пильно стежили за тим, що відбувається на сцені в Нідерландах. "Коментарі" пропонують короткий екскурс в історію України на "Євробаченні". Вітчизняні виконавці захищають честь країни на музичних підмостках, починаючи з 2003 року. За цей час ми лише двічі відмовилися від участі в конкурсі — у 2015 і 2019 роках — з різних причин (але незмінно пов'язаним з РФ — ред.), але ще жодного разу не "пролетіли" повз фінал. Перемога була здобута українцями двічі, як і друге місце, а "бронза" Україні дісталася лише одного разу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владислав Тимофеев

29 травня 2021, 21:03

Опять РФ виновата даже в том, что мы не поехали на Евро? РФ и не знала... может просто глупость наших ведущих, задававших глупые вопросы, никакого отношения к конкурсу не имевших?


Новини