Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Опитування показало, на скільки були популярні в Україні телеканали з «пулу Медведчука»
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування показало, на скільки були популярні в Україні телеканали з «пулу Медведчука»

Тільки один з трьох заблокованих телеканалів українці оцінили високо

16 лютого 2021, 13:02
Поділіться публікацією:

Заблоковані телеканали соратника Медведчука Тараса Козака — 112, ZIK і News One — українці не вважають найпопулярнішими в країні. Про це свідчать результати опитування порталу "Коментарі" і рейтингової платформи "Ratings.comments.ua". Голосування за "Найпопулярніший телеканал року" тривало з 6 по 16 лютого 2021 року.

Опитування показало, на скільки були популярні в Україні телеканали з «пулу Медведчука»

Фото з відкритих джерел

Так, тільки один з трьох телеканалів медіахолдингу "Новини" зайняв досить високу позицію в рейтингу — це телеканал News One. Його підтримали 12,68% учасників голосування, що принесло каналу другу з 20 позицій в рейтингу.

В інших заборонених телеканалів — "112 Україна" і ZIK — результат виявився удвічі нижчим. За результатами опитування "Найпопулярніший телеканал року", в топ-3 їм потрапити не вдалося. Так, телеканал "112 Україна" назвали популярним 5,1% респондентів, а телеканал ZIK — 6,4%. Це восьме та сьоме місця в рейтингу відповідно.

Нагадаємо, Верховний Суд України почав виносити рішення щодо позовів, якими намагалися опротестувати введення указом президента Володимира Зеленського санкцій проти каналів Віктора Медведчука. Чому прийняті саме такі постанови? Як події можуть розвиватися далі? Що можуть зробити ті, хто бореться за скасування санкцій і ті, хто хоче їх посилення? Відповіді на ці та інші питання "Коментарі" шукали разом з експертами.

Як повідомлялося раніше, портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" провели опитування "Естрадний виконавець року (співак або музична група)". Лідерство в рейтингу найбільш популярних артистів впевнено взяли двоє яскравих українських виконавців. Дізнайтеся, кого з українських співаків люблять найбільше!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини