Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Океан Ельзи записали пісню про Маріуполь (Аудіо)
commentss НОВИНИ Всі новини

Океан Ельзи записали пісню про Маріуполь (Аудіо)

Український гурт на підготовці до благодійного концерту записав пісню про Маріуполь

22 квітня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:








Український гурт з фронтменом Святославом Вакарчуком "Океан Ельзи" записав пісню "Місто Марії". Ця пісня присвячена мужнім і незламним, героїчним захисникам Маріуполя. Про це повідомляють в Маріупольській міській раді.

Океан Ельзи записали пісню про Маріуполь (Аудіо)

Фото Телеграм Маріупольська міськрада

В описі аудіо на Ютуб вказано: "Присвячується захисникам Маріуполя — козацького міста Марії. Запис зроблено Океаном Ельзи на репетиції 21.04.2022 Вокал, клавішні — Святослав Вакарчук. Барабани — Денис Глінін. Бас-гітара — Денис Дудко. Перкусія — Мілош Єліч. Гітара — Вячеслав Крученицький. Гітара — Григорій Чайка . Запис, зведення — Олександр Костін. Віжуал — Богдан Гдаль". Аудіо вже набрало понад шість тисяч лайків.

"Маріуполь демонструє всьому світу, що українці – нація, яка ніколи не здається. Ми всі пишаємось подвигом, який демонструють цивільні та військові. Хочу, щоб жителі Маріуполя знали – ми з вами, ми боремося за вас і ми визволимо вас. Разом ми переможемо. Слава Україні", — раніше повідомляв Святослав Вакарчук.

Співак особисто зустрічався з бійцями полку "Азов" 17 березня.

Гурт дасть 24 квітня благодійний концерт "Океан Ельзи" на станції метро "Золоті ворота" під назвою "І все буде добре". Трансляція концерту відбуватиметься на телеканалах.

Як повідомляв портал "Коментарі",  експерти пояснили, чому Путін ухвалив таке рішення щодо "Азовсталі" і наказав оточити периметр заводу. Глава Кремля наказав зупинити штурм заводу "Азовсталь" та запропонувати українським захисникам здатися. Проте бомбардування заводу не припиняються і продовжуватимуться, каже військовий експерт Олег Жданов. За його словами, це далеко не жест доброї волі. У Маріуполі немає тактичних угруповань – їх перекинули на східний напрямок. До міста увійшли кадировці та мобілізовані з так званих "ЛДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mariupolrada
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини