Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Неймовірний знімок: перше селфі в історії було зроблено ще в 1957 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний знімок: перше селфі в історії було зроблено ще в 1957 році

Чоловік в 1957 році знайшов спосіб зробити селфі на плівковий фотоапарат

30 вересня 2020, 18:47
Поділіться публікацією:

Хлопець вирішив поділитися з усім суспільством унікальним знімком свого батька, тому виклав його в інтернет. Фотографія, яка була зроблена в 1957 році, наочно показує, як за допомогою кмітливості і фантазії зробити селфі на плівковий фотоапарат. Про це пише видання apostrophe.

Неймовірний знімок: перше селфі в історії було зроблено ще в 1957 році

Перше селфі в історії було зроблено ще в 1957 році. Фото: pixabay

Цікаво, чи можна цей знімок назвати першим селфі в історії світу? Адже його автору довелося проявити справжню винахідливість: за допомогою дерев'яної палиці чоловік активував кнопку на плівковому фотоапараті. Його син також повідомив, що за одну добу фото набрало понад 80 тисяч переглядів і безліч коментарів. Користувачі інтернету були в захваті від такої незвичайної ідеї і захопилися його "поглядом у майбутнє".

Це зараз селфі можна зробити необмежену кількість разів, а 63 роки тому люди й гадки не мали, що це таке. Проте, автор унікального знімка зміг зробити щось подібне, маючи в руках лише механічний фотоапарат і дерев'яну палицю.

Неймовірний знімок: перше селфі в історії було зроблено ще в 1957 році - фото 2

Також видання "Коментарі" розповість, що про нас може розповісти наше ставлення до селфі: думка психолога. Професор і дослідник в області психології Ніколь Геген розповідає, люди, які не люблять селфі, не поспішають йти на соціальний контакт. Хоча може бути і навпаки: у них настільки активне і насичене життя, що їм просто ніколи цим займатися. А той, хто регулярно фотографує себе і посміхається сам собі — у такої людини не повинно виникнути проблем з самооцінкою, упевнений фахівець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини