Головна Новини Суспільство мистецтво і культура «Не час помирати»: дату прем'єри нового фільму про Джеймса Бонда знову перенесли
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не час помирати»: дату прем'єри нового фільму про Джеймса Бонда знову перенесли

Перенесення нового фільму «бондіани» завдасть серйозного удару кіноіндустрії Голівуду

4 жовтня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

Новий фільм про Джеймса Бонда був відкладений вдруге через пандемію коронавірусу і тепер вийде майже на рік пізніше графіку, повідомляє CNN.

«Не час помирати»: дату прем'єри нового фільму про Джеймса Бонда знову перенесли

Продюсери MGM, Universal і Bond Майкл Г. Вілсон і Барбара Брокколі заявили в п'ятницю, що прем'єра 25-го фільму серії про Джеймса Бонда "Не час помирати" буде відкладена до 2 квітня 2021 року.

Це був останній удар по кіноіндустрії, ураженій пандемією. Більше десятка великих фільмів, в тому числі "Чорна Вдова", "Тенет" і "Чудо-Жінка 1984", або були відкладені, або їх зовсім прибрали з прокату в кінотеатрах і відразу випустили в цифровому форматі.

Нова глава "бондіани", яка зібрала майже 5 мільярдів доларів по всьому світу, стала першим великим фільмом, який був відкладений через пандемію. Він повинен був вийти в кінотеатрах США 10 квітня, але в березні його реліз був перенесений на 25 листопада.

Рішення відкласти показ фільму вдруге було прийнято у зв'язку з тим, що коронавірус продовжує стрімко поширюватися в Сполучених Штатах, а також друга хвиля COVID-19 може завдати серйозного удару по країнах Європи.

Нагадаємо, в мережі з'явився свіжий трейлер бойовика "Не час помирати", який розповідає історію агента 007 Джеймса Бонда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини