Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Названі найпопулярніші бренди 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найпопулярніші бренди 2021 року

Аналітики інтернет-магазину The RealReal назвали найпопулярніші бренди 2021 року

27 серпня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

У люксовому сегменті лідером продажів став італійський модний дім Gucci, але найбільше користуються попитом у покупців аксесуари бренду. Відповідний звіт з'явився на сайті компанії The RealReal.

Названі найпопулярніші бренди 2021 року

Louis Vuitton, Gucci, фото з відкритих джерел

Друге місце за популярністю зайняв французький модний будинок Louis Vuitton. Також в список потрапили такі бренди, як Chanel, Prada і Dior.

Продажі дорогих кросівок виросли на 383% в порівнянні з показниками минулого року. Відзначається, що найчастіше їх купують мілленіали (Y — покоління, до якого зазвичай прийнято відносити людей, що народилися в період з 1981 по 1994-2000 роки). За словами експертів, лідером в даній категорії стала взуття спортивного бренду Nike. Завдяки співпраці компанії з репером і підприємцем Каньє Вестом її кросівки мають найвищу вартість при перепродажі серед інших марок на різних інтернет-платформах.

"Зростання числа дорогих покупок, яке спостерігалось після початку COVID, в цьому році прискорилося, що говорить про стійку зміну поглядів на розкіш. Молоде покоління прийняло нові форми інвестицій, такі як криптовалюта і NFT, і тепер вони шукають предмети розкоші, які можуть приносити значний дохід навіть після того, як виріб було одягнено", — сказано в звіті.

Найбільш затребуваний і дорогий бренд року, поступається тільки Chanel, насправді зовсім не бренд — він безіменний. Це ювелірні вироби, популяризовані покупцями, які шукають унікальні вироби без логотипів, що відображають їх індивідуальний стиль.

Покупці черпають натхнення з минулого в гонитві за особистим самовираженням, стимулюючи попит на вуличний одяг, люди хочуть повернутися до свого коріння і вінтажного японського чоловічого одягу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що відомий бренд випустив кросівки-ролики. Бренд Bottega Veneta, який є законодавцем трендів вже не один сезон, представив свою незвичайну новинку. Дизайнер бренду Деніел Лі додав до нової колекції роликові ковзани.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини