Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Найулюбленіші телеканали українців: стартує нове опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Найулюбленіші телеканали українців: стартує нове опитування «Коментарів»

За підсумками голосування буде складено рейтинг ТВ-каналів в Україні

5 лютого 2021, 14:57 comments1320
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом, що відображає думку суспільства в статистичному вигляді, запускає нове опитування серед українців. На цей раз ми визначимо "Найкращий телеканал року". Голосування триватиме з 6 до 16 лютого 2021 року.

Найулюбленіші телеканали українців: стартує нове опитування «Коментарів»

Які телеканали полюбляють українці? Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

В Україні безліч телевізійних каналів і кожен із них використовує певні "фішки", щоб залучити й утримати увагу глядачів. За широку аудиторію і високий рівень довіри українців в основному змагаються такі медіа-холдинги, як "StarLightMedia", "Inter Media Group" і "Медіа Група Україна".

Інтернет-видання "Коментарі" запустило власний рейтинг Топ-20 українських телеканалів, щоб з'ясувати, який з них викликає найбільшу довіру громадян і радує глядачів якісним контентом.

Встигніть проголосувати за улюблений телеканал!

Відзначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за улюблений телеканал, причому анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за кого ви проголосували, інші будуть бачити лише загальну статистику. Вибрати можна тільки один телеканал — змінити своє рішення після буде неможливо.

За підсумками голосування буде складено рейтинг телеканалів України.

Нагадаємо, опитування "Коментарів" показало, яке радіо подобається слухати українцям найбільше. Названа найкраща радіостанція року.

Крім того, раніше портал "Коментарі" та рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" провели опитування "Естрадний виконавець року (співак або музична група)". Лідерство в рейтингу найбільш популярних артистів впевнено зайняли двоє популярних українських виконавців. Дізнайтеся, кого з українських артистів люблять найбільше!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Владимир

13 березня 2021, 01:22

НАШ

Валерий

9 лютого 2021, 18:03

112, ньюзван и зик

Татьяна

6 лютого 2021, 20:06

Которые закрыл Зеленыф

Юрий

6 лютого 2021, 17:27

Самые лучшие телеканалы в Украине это те которые запретили смотреть,не даром говорит поговорка, что правда глаза колет

виктор

5 лютого 2021, 18:22

112,


Новини