Головна Новини Суспільство мистецтво і культура NASA відкладе політ на Місяць: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA відкладе політ на Місяць: названа причина

Перші два скафандра повинні бути готові до листопада 2024 року

11 серпня 2021, 04:31
Поділіться публікацією:

NASA відкладе політ на Місяць, який був запланував на 2024 рік, через неготовність скафандрів. Про це повідомляється в доповіді Генеральної інспекції агентства.

NASA відкладе політ на Місяць: названа причина

Космос - фото з відкритих джерел

Перші два скафандри повинні бути готові до листопада 2024 року, але NASA зустрічає труднощі, пов'язані з нестачею фінансування, пандемією і технічними проблемами.

У графік створення скафандрів входить представлення дизайну, тестування, створення випробувального скафандра, створення двох кваліфікаційних скафандрів, демонстраційного скафандра для МКС і двох скафандрів для польоту. У NASA вважають, що скафандри будуть готові не раніше квітня 2025 року.

Також є затримки і в інших програмах — в програмі з розробки надважкої ракети-носія Space Launch System і в розробці багаторазового транспортного корабля "Оріон". Також на перенесення дати впливають протести приватних компаній, які не отримали контракт на участь в "Артеміді".

Нагадаємо, американський астронавт перебуваючи на борту Міжнародної космічної станції зробив кілька знімків полярного сяйва. Кимбро зазначив, що на нижній частині знімків можна побачити мільйон зірок. Також астронавт поставив завдання для своїх читачів. Він запропонував їм знайти сузір'я Оріона на одному з фото. "Чи можете ви знайти сузір'я Оріона на 1-й фотографії?", — написав Кимбро в своєму пості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що фахівці з NASA розповіли про наближення сильного метеорного дощу в цьому році. Дане явище відбувається щороку, коли наша планета проходить по шляху комети Свіфта-Туттля. У цей момент на небі можна буде спостерігати фрагменти небесного тіла у вигляді смуг світла. Також вони розповіли, в який з днів серпня він буде видно найкраще.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини