Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Національна туристична організація: навіщо її створюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Національна туристична організація: навіщо її створюють

Туристична галузь, незважаючи на пандемію, продовжує розвиватися

29 листопада 2021, 15:39
Поділіться публікацією:

В Україні буде створена Національна туристична організація для налагодження стосунків влади з туристичними агенціями та сприянню розвитку туризму. Про це повідомила заступниця голови Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

Національна туристична організація: навіщо її створюють

Туризм в Україні, фото з відкритих джерел

Така організація дасть можливість владним органам отримувати зворотній зв'язок від туристів, розвивати туристичну інфраструктуру та реалізовувати державну політику в цій сфері. До організації зможуть приєднуватися місцеві громади.

Туристична галузь, незважаючи на пандемію, продовжує розвиватися. В Україні будуються нові автошляхи, реставруються архітектурні та історичні пам'ятки, оглядом яких зможуть насолодитися туристи. Крім того, налагоджується транспортна розв'язка для зручності пересування. Укрзалізниця запускає низку маршрутів за новим графіком.

Відповідно до комплексного законопроекту про туризм №4162 буде створено Єдиний туристичний реєстр та локальні фонди розвитку туризму. Туристи отримають можливість застрахуватися для користування державними гарантіями. Законопроект найближчим часом будуть розглядати в другому читанні на засіданні Верховної Ради, його вже зареєстровано та схвалено в першому читанні.

За словами заступниці голови профкомітету, Україна стане унікальним брендом, бо є чим вражати. А поки що проводяться роботи з налагодження транспортної інфраструктури для туризму. Серед позитивних змін — розвиток внутрішнього авіасполучення, налаштування міжнародних рейсів, відновлення річкового транспорту, запровадження системи групового бронювання квитків.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Єгипті для туристів відкрили нову локацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини