Головна Новини Суспільство мистецтво і культура На Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник

На Донбасі найманці продовжують обстрілювати українські позиції

18 лютого 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти, що розташовані в Луганській та Донецькій  областях сьогодні, 17 лютого. На Донбасі зафіксовані 50 обстрілів. Про це інформують в пресслужбі  штабу ООС.

На Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник

Найманці активно обстрілюють українські позиції (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, на 22.00 годину 17 лютого зі сторони  російсько-окупаційних військ зафіксовані 50 порушень,  в 39 з них  застосовувалось, заборонене мінськими домовленостями, озброєння.

Як наголосили   представники штабу ООС, територією Донецькій області зафіксований  політ ворожого безпілотного літального апарату, це — "Орлан-10",  який перетнув лінію зіткнення.

Разом з тим, в четвер з самого ранку бойовики обстріляли підконтрольні території Донбасу, використовуючи  заборонене "Мінськом" озброєння. В зону  обстрілів потрапили такі населені пункти, як Новотошківське, Водяне, Трудівське, Старогнатівка, Південне, Майорськ, Луганська, Мар'їнка, Світлодарськ, Троїцьке, Попасна, Станиця Луганська, Зайцеве, Широкине, Гранітне, Авдіївка, Піски та інші.

Обстріли проводилися з мінометів 120-го і 82-го калібру, артилерійських установок 122-го калібру. Також окупанти використали  протитанкові ракетні  комплекси, автоматичні та станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та інше озброєння.

Під час сьогоднішніх обстрілів  були поранені два бійці й два цивільних мешканці.

 Під час обстрілів в Станиці Луганській влучило в місцевий дитячий садок. Ввечері від обстрілів окупантів постраждав житловий будинок, куди влучив снаряд.

 Нагадаємо, що  окупанти піддали обстрілам Снянський район. В населеному пункті Врубівка влучили в ліцей та газопровід, також вони обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-Нова. А ще — під вогонь потрапив дитячий садочок у Станиці Луганській.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини