Головна Новини Суспільство мистецтво і культура На Донбасі з боєм затримали військового Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі з боєм затримали військового Росії

Інцидент стався сьогодні поблизу населеного пункту Чермалик

24 лютого 2021, 21:56
Поділіться публікацією:

Недалеко від населеного пункту Чермалик український воїн, який ніс чергування на спостережному посту, затримав військовослужбовця окупаційних військ Російської Федерації, який намагався проникнути на українські позиції. Під час затримання противник завдав нашому воїну легке поранення холодною зброєю. Про це повідомило командування ООС на сторінці в Facebook.

На Донбасі з боєм затримали військового Росії

Військовий ООС, фото з відкритих джерел

"Український воїн, який ніс чергування на спостережному посту, затримав військовослужбовця окупаційних військ Російської Федерації, який намагався проникнути на українські позиції", — розповіли в штабі.

Станом на 17 годину 24 лютого російсько-окупаційні війська вчинили чотири порушення режиму припинення вогню в напрямку позицій Збройних Сил України. Україна повідомила представникам ОБСЄ про порушення.

Командування оперативного командування "Схід" оприлюднило фотографію та ім'я пораненого бійця, який затримав російського найманця. Германа Г. представлять до державної нагороди.

На Донбасі з боєм затримали військового Росії - фото 2


Нагадаємо, представник української делегації в мінській тристоронньої контактній групі Сергій Гармаш розповів про те, для чого Росія масово роздає свої паспорти на окупованих територіях Донбасу. За його словами, нібито вже 639 тисяч жителів ОРДЛОУ отримали паспорти РФ, по принаймні повідомляють російські ЗМІ. Гармаш зазначив, що недавно депутат Держдуми Росії Козенко заявляв, що російське громадянство отримали понад 400 тисяч людей, що живуть в "ЛДНР".

Він зазначив, що згідно з даними російських джерел, за 8 місяців 2020 року Росія видала 254 тисячі паспортів на окупованих територіях і очевидно, що за три тижні видати майже 240 тисяч росіяни не могли. Гармаш сказав, що все стає на свої місця, якщо проаналізувати російську пропаганду, яка почала просувати тезу про проведення виборів в Державну думу Росії, які пройдуть восени 2021 року на окупованих територіях Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини