Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Мільйони гривень для ЗСУ через концерти та аукціони: скільки коштів зібрали артисти
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйони гривень для ЗСУ через концерти та аукціони: скільки коштів зібрали артисти

Нещодавній аукціон на концерті гурту "Курган та Agregat" у Києві, який приніс 3,5 мільйона гривень

2 березня 2024, 18:02
Поділіться публікацією:
Українські музиканти активно підтримують військових, організовуючи концерти та аукціони з метою збирання коштів. Від рок-гуртів до нових зірок музичної сцени артисти організують концерти та аукціони, перетворюючи кожен виступ на акт солідарності. Їхні ініціативи не лише надихають суспільство, а й збирають значні суми.

Мільйони гривень для ЗСУ через концерти та аукціони: скільки коштів зібрали артисти

Скільки грошей зібрали українські артисти для допомоги ЗСУ

“Коментарі” зібрали актуальний рейтинг допомоги українських артистів. Хто і скільки зібрав коштів на допомогу ЗСУ — докладніше у матеріалі.

1. "Курган та Agregat" – 3,5 мільйона гривень

Сьогодні у Києві пройшов концерт харківським гуртом "Курган і Agregat". Це стало не лише музичною подією, а й значним внеском на підтримку ЗСУ. Аукціон, проведений під час концерту, зібрав 3,5 мільйони гривень. Гурт не лише виступив із музичним сетом, а й організував продаж унікальних лотів, серед яких були рідкісні музичні інструменти та автографи відомих особистостей.

2. Антитилу – 300 тисяч доларів гривень

Український гурт "Антитила" під час свого наймасштабнішого концертного туру Америкою зібрав рекордні суми донатів. Так, музикантам спільно з партнерами – фондом United Help Ukraine вдалося зібрати 300 тисяч доларів та встановити абсолютний рекорд благодійних зборів серед українських артистів.


3. KAZKA – понад 100 тисяч гривень

У свою чергу, гурт KAZKA також зібрав чималу суму на допомогу ЗСУ. Під час заходу музиканти змогли зібрати 174 тисячі гривень на допомогу воїнам.

Ці приклади лише небагато з багатьох акцій, організованих українськими музикантами на підтримку ЗСУ. Кожен концерт, кожна зібрана гривня свідчить про непохитний дух українського народу, його згуртованість і готовність підтримувати один одного у важкі часи. Музична спільнота України доводить, що мистецтво може стати потужним інструментом у боротьбі за мир та свободу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини