Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Медведчук назвав головну мотивацію для продовження боротьби
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук назвав головну мотивацію для продовження боротьби

Лідер ОПЗЖ наголосив, що бореться для блага виборців та України

31 січня 2022, 14:20
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук розповів, що його мотивує продовжувати боротьбу проти політичного та кримінального переслідування, яке здійснює влада. Про це пише 112 юа.

Медведчук назвав головну мотивацію для продовження боротьби

Віктор Медведчук, фото з відкритих джерел

"Мої принципи. Принципи, які я обрав, коли прийшов у велику політику. Я з нею попрощався, потім повернувся, і коли я повертався у 2018 році, я добре розумів, що якщо я повертаюся, я маю чогось досягти. Чого? Ви знаєте, мої погляди, програма нашої партії вам добре відома. Оце мене мотивує", — підкреслив нардеп.

При цьому Медведчук додав, що мотивацією для нього є також мільйони голосів людей за партію "Опозиційна платформа — За життя". І те, що мільйони людей знову голосуватимуть за представників цієї політичної сили на майбутніх виборах.

"Мотивують і інтереси людей, які мають бути реалізовані. Інакше у нас у країні може статися так, як того хотів Порошенко та чого зараз хоче влада, — збудувати "антиРосію" або ще якусь абракадабру, знищуючи державність, знищуючи інтереси країни та знищуючи гідність людей, не створюючи їм тих умов, яких вони заслужили", — підсумував він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини